2777
2789
عنوان

بچها من حالم بده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 82 پست
آخی عزیزمخب اختلاف سنیتون هم زیاده مگه مجبوربودی باهاش ازدواج کردی؟راست میگی کسیکه رفیق بازباشه همیش ...

اره همین خانواده خودم مجبور کردن

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهل رفیقبازی مشروب مدام دورهمی رفتن بخدا انقدر اینارو تو سایت گفتم ک نگو

رفیق بازومشروب خور کلا بی ذات و کثافت هستن

ببخشید خیلی رک گفتم

ولی یابایدجدابشی یا به خاطره بچت بسازی و بسوزی

میدونستی اینجوریه  و زنش شدی ؟یابعده ازدواج فهمیدی؟

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

رفیق بازومشروب خور کلا بی ذات و کثافت هستنببخشید خیلی رک گفتم ولی یابایدجدابشی یا به خاطره بچت بسازی ...

میدونستم ..میگم مجبورم کردن نامزد کنم تو نامزدی گفتم نمیخوام گفتن عروسی کن درست میشه 

عروسی کردم گفتن بچه بیار درست میشه بخدا چند روز من بخاطر بچه قهر کردم دعوا کردم همش گفتم تا درست نشه نمیخوام

اره همین خانواده خودم مجبور کردن

متاسفانه خانواده خوبم نعمته که اونم مثله اینکه تونداری

نه خانواده خوب و نه شوهره خوب

وای چه سخت😥😥😥الهی بگردم بااین سن کمت

میدونستم ..میگم مجبورم کردن نامزد کنم تو نامزدی گفتم نمیخوام گفتن عروسی کن درست میشه عروسی کردم گفتن ...

خب خانوادت چی میگن الان؟

میگفتی میگفتین بری سره خونه زندگیت درست میشه که نشد میگفتین بچه داربشی درست میشه که نشد

خب خانوادت چی میگن الان؟میگفتی میگفتین بری سره خونه زندگیت درست میشه که نشد میگفتین بچه داربشی درست ...

از نظر خانوادم فقط رفاه مالی و قیافه و اینجور چیزا مهمه ب مامانم میگم میگه کل فامیل تو حسرت زندگی توان

میگم فلان مشکل و اینجوریه اونجوریه میگه تو ناشکری منم دیگع نمیگم چون فقط اعصابم بهم میریزه

از نظر خانوادم فقط رفاه مالی و قیافه و اینجور چیزا مهمه ب مامانم میگم میگه کل فامیل تو حسرت زندگی تو ...

اوووو ینی وضع مالی شوهرت خوبه و قیافش هم خوبه

که مامانت اینجورمیگه؟

اصلا خانوادس بچه رو به من نمیدن فقط وقتی شیر میخواد میدنش بهم مادرشوهرم شده مامانش

اونام ذوق نوشونو دارن حساس نباش

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
عزیزم مشکل تو حل شد؟

آره عزیزم آشتی کردیم 

وای دیروز پدرشوهرم پاشنه درو از جا داشت میکَند😑 

من خواب بود دوبار زنگ زده بود ، بعدش که جواب نداده بودم اومده بود دست گذاشته بود رو زنگ برنمیداشت ، بیدار شدم ولی اینقدر شوک بهم وارد شده بود دیگه در و باز نکردم، منم به روی خودم نیاوردم و بعد بهش زنگ نزدم ببینم چیکارم داشته

حالا میترسم این قضیه رو گذاشته باشه کف دست شوهرم 

چون قبلا هم یبار درو باز نکردم شوهرم گله میکرد ازم باعث بحث و اختلاف شد 

ولی دیشب که چیزی نگفت و چیزی به روم نیاورد

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

آره عزیزم آشتی کردیم وای دیروز پدرشوهرم پاشنه درو از جا داشت میکَند😑 من خواب بود دوبار زنگ زده بود ...

خب کاش همونموقع جواب میدادی ک دیگه جنگ و جدلی پیش نیاد