2777
2789
عنوان

چرا این کارو کرد بیاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 21 پست
عزیزم خب اون از همون اول قصدش مشخص بوده بهت نزدیک شده به خواسته اش برسه میفهمه همه چی تمومه ازت فاصل ...

وای اشکم درومد لعنت به من 😭💔من خر واقعا خوشم ازش اومده بود وگرنه نمیتونم با هر کسی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای اشکم درومد لعنت به من 😭💔من خر واقعا خوشم ازش اومده بود وگرنه نمیتونم با هر کسی...

عزیزم پسری که تورو واقعا دوست داشته باشه مطمعن باش تا زمانی که تورو مال خودش نکرده ازت درخواست رابطه نمیکنه!  و اگر ذیدی پسری قبل از ازدواج این درخواستارو ازت داره یعنی تورو به چشم ی چیز دیگه میبینه اگر دیدی باهات موند و بازم ازت درخواست داره یعنی فقط بخاطر نیازشه وگرنه هیچ پسری از دختری که راحت بدست بیاد خوشش نمیاد همش برا دوروزشه 

اخرش میرن میگردن دنبال دختری که پاک باشه و سابقه تمیزی داشته باشه  باهاش ازدواج میکنن تازه بعضیاشون کثافت کاریاشونو بعد ازدواج هم ادامه میدن! 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

میشه بگی

به قول دوستان قصدش مشخصه دیگه برا خوشگذرونی میخواست ولش کن بزار گم شه اگرم اومد جوابشو نده یکی تو همین نی نی سایت میگفت به یکی وابسته شده بعد چند بار خوشگذرونی ترکش کرده اونم مثل تو میگفت یه روز سرد بود بعد اون روزایی هم که پیام میداد واسه دیت و اون کار ها بوده بعد دوباره سرد میشد آخرم ولش کرده بود اینجور رابطه ها پایدار نیستن فقط واسه نیاز باهاتن خوش بگذرون استوری بزار بزار بسوزه اومد هم جوابشو نده

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن را.یگان 

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

اینم ای.دی رو.بیکا: P_z_314_70