2777
2789
چرا امیر باید راجع تو فکر بکنه فقط زمانی که بعضی اوقات میبینت اتفاقی همون لحظه از ذهنش رد میشی ،وگر ...

مرسی عزیزم، یه چیز دیگه، اونروز ک زنگ زد، حرفش واقعا همونی بود ک گف یا میخواس درباره چیز دیگه ای بگه؟ 

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ولی نه چون تلاشت را نکردی خیلی بیشتر باید از اینا وقت بزاری

بله ممنون

وضعیت مالیمون چطور پیش میره؟

تا اخر این هفته مشخص میشه طرفم باید بره ماموریت یا جای دیگه؟ 

بله ممنونوضعیت مالیمون چطور پیش میره؟تا اخر این هفته مشخص میشه طرفم باید بره ماموریت یا جای دیگه؟

یکدفعه نه ولی به مرور میافتید رو غلتک .البته به پولدار زباد در حد اینکه دستتون جلو کسی دراز نباشه

یکدفعه نه ولی به مرور میافتید رو غلتک .البته به پولدار زباد در حد اینکه دستتون جلو کسی دراز نباشه

در مورد شغلش چی حس میکنید؟ میره ماموریت یا کلا از جای فعلی جابجا میشه؟ 

خیلی این شاخه به اون شاخه میپره نمیتونه تصمیم درست بگیره که کجا به طور ثابت بمونه ،هر جا میره حس میکنه حقش بیشتر از ایناست.

نه ماموریت نمیره 

خیلی این شاخه به اون شاخه میپره نمیتونه تصمیم درست بگیره که کجا به طور ثابت بمونه ،هر جا میره حس میکنه حقش بیشتر از ایناست.

نه ماموریت نمیره 

خیلی این شاخه به اون شاخه میپره نمیتونه تصمیم درست بگیره که کجا به طور ثابت بمونه ،هر جا میره حس میک ...

وضعیت مالی اون شخصی که ذهنمه چطور پیش میره؟ الان چطوره؟ خودش که فوق العاده مغروره و حتی به بزرگترا سلام نمیده 

وضعیت مالی اون شخصی که ذهنمه چطور پیش میره؟ الان چطوره؟ خودش که فوق العاده مغروره و حتی به بزرگترا س ...

پولدار نیست .جیب خالی پز عالی داره فقط بخاطر همین تنها همین وضعت پایبنی هم که داره میخواد بکنه تو چشم همه ولی کلا طبل تو خالی 

پولدار نیست .جیب خالی پز عالی داره فقط بخاطر همین تنها همین وضعت پایبنی هم که داره میخواد بکنه تو چش ...

کی بچه دار میشم و جنسیتش؟

پزشکی در طالعم هست؟ برای ۴۰۵ دارم میخونم. 

براتون ایت الکرسی خوندم.