2777
2789

واقعا خیلی عقده ای و بدبخت تشریف دارید یا واقعا زشتید یا تا بحال ازدواج نکردید ک تا یکی میگه من از فلان کسم سرترم میریزید سرش و فحش میدید خواستم بگم برید دکتر تا درمان بشید عقده ایا دهنتون سرویس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا ب نظر خودم خیلی تخفیف دادم کاش بخونن اونایی ک میریزن سر بقیه

دقیقا❤️اره کمم گفتی ولی یه سریا ندونسته قضاوت میکنن برای همین میگن‌چون‌فلانی‌تند‌برخورد‌کرد‌پس‌تقصیرخودشه

ادبیاتت تنده ولی احساس میکنم از اینایی هستی که نمیتونن احساسشونو پشت کلماتشون پنهان کنن نمیتونی بد ب ...

نه بابا من بد بودن بلد نیستم دوستم ندارم یاد بگیرم تا اران اینجوری زندگی کردم ولی وقتی میبینم اینجور ادمارو دلم میشکنه نارحت میشم

نه بابا من بد بودن بلد نیستم دوستم ندارم یاد بگیرم تا اران اینجوری زندگی کردم ولی وقتی میبینم اینجور ...

قربونت برم 

مشکلات و بدبختی ها بعضی آدمارو تبدیل به سطل زباله احساسات میکنن 

وقتی لبریز میشن رو اولین نفری که برخورد کنن کلماتشون رو بالا میارن 

اونوقت نمیدونی دلت به حالشون بسوزه و درک کنی یا تو هم خودت رو خالی کنی 

که البته خیلی نفس قوی میخواد که راه اول رو انتخاب کنی