2777
2789
چ ربطی داره زندگی همین روزایی ک با وسیله های قدیمی داری سر میکنی

ب چ درد میخوره هرسال اون همه وسیله رو از ببر بیار کلی هزینه جابجایی بده،هرچقدم با سلیقه جابجا کنی بازم ب در و دیوار میخوره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب چ درد میخوره هرسال اون همه وسیله رو از ببر بیار کلی هزینه جابجایی بده،هرچقدم با سلیقه جابجا کنی با ...

من ۴بار اسباب کشی کردم

دوباره از شمال به قزوین و از قزوین به شمال بود هیچکدوم از وسیله هام اتفاقی نیفتاد براش یه لیوانم نشکست

دقیقا نمی‌دونم ولی پذیرایی دوتا فرش دوازده متری میخوره دو خوابشم هر کدوم از دوازده متر بزرگترن

خوبه پس، انشاالله به زودی صاحبخونه بشین 

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
من ۴بار اسباب کشی کردمدوباره از شمال به قزوین و از قزوین به شمال بود هیچکدوم از وسیله هام اتفاقی نیف ...

حالا شما شانس اوردی

اونقد مستأجر دیدم سر ۴ یا ۵ سال ک مجبورن هی خونه عوض کنن کلی سرویس چوب و وسایل برقی خراب شده ،یا کلی هزینه اثاث کشی دادن

خدا کنه همه صاحب خونه بشن راحت وسایلشون بچینن

۲۰۰ دارین ۱۵۰ وام مستاجران بگیرید ۶ ماه بزارید تو حسابتون بمونه دوباره روش وام بگیرید میشه تقریبا ۷۰ ...

حالا وامو ک پیگیری میکنم. ولی اینجا با اینکه روستاست اما سوئیت زیر یک و نیم پیدا نمیشه فداتشم

حالا شما شانس اوردیاونقد مستأجر دیدم سر ۴ یا ۵ سال ک مجبورن هی خونه عوض کنن کلی سرویس چوب و وسایل بر ...

واقعا. اثاث کشی مبلا و وسایل چوبی منو داغون کرده. کاش همه بتونن خونه بخرن واقعا