2777
2789
برا ما هم همینه خونه بزرگه ولی اجاره هشت و نیم تهرانیم😑

چند متری؟ من تهرانم نیستم ،۱۰ تومن میدیم😑😑

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما خونمون تو روستاس تو شمال. دویست میدیم با ماهی سه. خونش اصلا نمی ارزه اما چون حوصله جابجایی ندارم ...

۲۰۰ دارین 

۱۵۰ وام مستاجران بگیرید 

۶ ماه بزارید تو حسابتون بمونه دوباره روش وام بگیرید میشه تقریبا ۷۰۰ میلیون تو روستا میشه خونه خرید 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
بابا با حقوق کارگری و داشتن یه بچه مریض و هزینه های بالای درمان آخه چجوری؟

خدا بخواد میشه

شک نکن

من اینقدر ناشکری کردم اینقدر شوهرم خونه های خوب اجاره میکرد از هر خونه ی ایرادی میگرفتم

باز خونه بهتر میخواستم

خونه قبلیم نوساز و شیک و دوتا اتاق

پیله شده بودم خونه ۳اتاقه میخوام

شرایط جوری شد اومدم ی زیرزمین ۴۰متری بدون نور ک آرزومه دوباره برم مستاجری حدتقل ی پنجره داشته باشه

ناشکری نکن لطفا عزیزم

صاحبخونه ما خارجه دست به خیره باهاش صحبت کردیم قیمت خوب داده، شرقیم سال دیگه ممکنه راه نیاد باید بری ...

خب بگو تو ک نیستی بذار ما بمونیم تا خونه بخریم. خیلیا اینجوری کلی جلو افتادن

چخوب میدی قزوین ۱۵تومنه اجاره ها

منم از یه شهر کوچیکی اومدم اونجا میبینم قیمت‌ها با تهران داره برابری می‌کنه یه شهر کوچیکی که نه شغلی توش پیدا میشه نه امکانات داره 😐

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خونت بزرگه؟ ده خیلی بالاست. چقد حقوقتونه؟

خیلیم بزرگ نیس آپارتمان ۱۲۰ متری، ۲۰۰ تثمن هم رهن دادیم، شغل همسرم آزاده درآمدش متغیره ولی این اجاره خونه واقعا سنگینه

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔

مام مستأجریم،بخاطر همین جهازم نبردم موند خونه مادرم،با چن تیکه وسیله قدیمی مامانم سر میکنم

دیدم الکی جهازم بچینم سرسال نشده صاحب خونه ادا دربیاره محبور شم بلن شم دوباره جمع کن ببر بچین،بخوره در و دیوار همش داغون شه بعد چن سال