2777
2789
عنوان

ویروس جدید پاندمی میشود

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 39 پست
مگه نگفتی خوب شده؟پسر پنج سالمو و همسرم هم بدجور گرفتن، ولی پسر بزرگم ده سالشه،دو روزه گرفت خوب شد،خ ...

ارع ولی خب هنوز بچس ترس دارم براش البته تقویتش میکنم لیموشیرین و اب پرتقال هرروز براش میکس میکنم میخوره موز گلابی سیب همه چی میدم ک باز مریض نشه

قلبش مشکل پیدا کرده هر چندوقت ی بار قلبش میگیره

ببین عزیزم  بدون واکسن این مشکل ممکن نبود پیش بیاد؟

یعنی تو حالت عادی برا هیچ کس هیچ مشکلی قرار نبود پیش بیاد؟هرکی هرچیزیش شده میگه به خاطر واکسنه در حالی که تو حالت عادی هم این مشکلات بوجود میومد برای هرکسی.

خواهش میکنم برنگردیم به زمانی که مردم واکسن فلج اطفال به بچشون نمیزدن میگفتن جن زده میشه .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدن درد تب سرفه ابریزش اسهال استفراغ اینا علائم پسر من بود تو ۵ روز ۲ کیلو کم درد

پسر منم وزن کم کرده انقد ناراحتم که نگو

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖