2777
2789
عنوان

این رفتار مادرشوهرم اکی هست یا نه

191 بازدید | 22 پست

من حساس ام ؟

بعد دوماه که تازه اومده خونش، ما رفتیم پیشش

در پارکینگ میزنه و در خونه باز میکنه و میشینه 

و منم مجبورم برم نشسته روبوسی کنم

برای بقیه جلو در روبوسی و خوش امد میگه 

حس میکنم وقتی شوهرمم تنها میره اکی هست 

فقط با من اینطوره

باید چیکار کنم متقابل این رفتار

کار دیگه اینکه تا میشینیم کارشوهرمومیپرسه و حقوقشو و قبض اب و برق 

برادرشوهرم گفت قبض اب و برق و..بابات بده چون خونه مال باباته (ما فقط خیلی کم رهن دادیم)  منم جوابشو ندادم میگه مامانت ادب یادت نداده 

به شوهرم میگم چرا برادرت دخالت میکنه ،میگه دوست داره به توچه ،میگه چون خانوادت دخالت میکنن اینم دوست داره 

بعدش هم اتفاق بدی برام افتاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چقدر پرو هستن پسرشون خونه بابات نشسته انتظار دارن قبضاشم بابات بده. چرا ساکت موندی باید بهش میگفتی فرمایش دیگه شما پول دستی چیزی نمیخوای از بابام بگیرم برات؟ میخوای بگم خرج شماها رو هم بده

وای چقدر پرو هستن پسرشون خونه بابات نشسته انتظار دارن قبضاشم بابات بده. چرا ساکت موندی باید بهش میگف ...

اینقدر پروعه

برادرشوهرم میگه مگه چند سال دیگه بابات زندس 

بگو خونه رو کامل بده به شما

😐😐

اینسری میز گذاشت جلو شوهرم میوه هندونه گذاشتم روش

بعد رفت تخمه آورد گذاشت تو کاسه جلو شوهرم

شوهرم هی پا تو پا کرد هی نگاه من کرد پاشد میز گذاشت واسم همه چی گذاشت روش

منم پوز خند زدم گفتم بشین اومدم خودتو ببینم

واسه من باید برم دنبالشون بگردم روبوسی کنمبعد میگه اگه میوه میخوای تو یخچال بشور بخوربعد که میرم بشو ...

ی لحظه فکر‌جاریم هستی

دقیقا مادرشوهر منم همینجوریه

خدازوشکر سالمه هیچ مشکلی نداره

ولی میره حمامم لباساش میده ما بندازیم سرطناب

کلا کنیز می خواد نه عروس

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

اینسری میز گذاشت جلو شوهرم میوه هندونه گذاشتم روشبعد رفت تخمه آورد گذاشت تو کاسه جلو شوهرمشوهرم هی پ ...

معلوم نیست چشونه 

ما چیکارشون کردیم که این رفتارها رو دارن

منم قبلا میاوردم و میشستم بعد گفتن چه ساده ای منم انجام ندادم دیگه

ی لحظه فکر‌جاریم هستیدقیقا مادرشوهر منم همینجوریهخدازوشکر سالمه هیچ مشکلی ندارهولی میره حمامم لباساش ...

نه ولی بعد حرکتشو جبران میکنم

بدون اینکه بفهمن 

مث قبلا نیستم

همچین زیرکانه حالشون میگیرم بیا و ببین

منم خیلی دلم از دست مادرشوهر و‌خواهرشوهرم پره

موقتی می خوام بیان خونمون حالم بد میشه موقعی میرن یه نفس راحت می کشم هرچند که بعدش میرن پشت سرم دروغ میگن ولی همینکع خونه نیستن 

همش بگن غذات فلانه ،چرا این ادویه رو‌ زدی،چرا برنجش فلانه،چرا مرغت فلانه خودش به دنیا ارزش داره

اینقدر پروعهبرادرشوهرم میگه مگه چند سال دیگه بابات زندس بگو خونه رو کامل بده به شما

ان شالله که همه شون تتمه عمرشون رو بدن به بابات. 

کاش میشد ازش بپرسی به نام کی؟ خودم یا شوهرم یا تو یا مامانت؟؟؟؟

ادم همیشه فکر می کنه از خانواده شوهر خودش بیشعورتر پیدا نمیشه و چنین تاپیکایی می بینه می فهمه بی شعوری آدما نهایت نداره

مادرشوهر منم همیشه میگفت داداشم یه زمین داده به دخترش که دامادش بتونه خونه بسازه یا میگفت چرا ارث باباتو دختر پسری تقسیم کردید باید مساوی تقسیم می کردید

نه ولی بعد حرکتشو جبران میکنمبدون اینکه بفهمن مث قبلا نیستمهمچین زیرکانه حالشون میگیرم بیا و ببین

چیکار می کنی به منم یاد بده؟

من همسرم متوجه این چیزا نمیشه😑

بخدا حتی با مادرشوهرم حرف می زنم حنی نگامم نمی کنه درست جوابم نمیده

جلو شوهرم کلی الکی‌میگیره بوسم‌می کنه کافیه نباشه حتی بزوور‌ جوابم و‌میده