2777
2789
عنوان

این رفتار مادرشوهرم اکی هست یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 22 پست
ان شالله که همه شون تتمه عمرشون رو بدن به بابات. کاش میشد ازش بپرسی به نام کی؟ خودم یا شوهرم یا تو ی ...

بعد من گفتم جواب ندم احترام بزارم بزرگتره

گفت مامانت ادب یاد نداده و زبون نداری

حس میکنم خیلی بیشعورنننن

چیکار می کنی به منم یاد بده؟من همسرم متوجه این چیزا نمیشه😑بخدا حتی با مادرشوهرم حرف می زنم حنی نگام ...

بآید نقطه ضعفشو پیدا کنی

من فهمیدم مادرشوهرم رو خواهر برادراش حساسه

و هر وقت دعوتشون میکنه تو گوشم شوهرم میخونه شمام باید باشین

منم خیلی زیرکانه نمیرم 

و میدونم کلی خجالت میکشه که نیستیم 

جواب های هویه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینقدر پروعهبرادرشوهرم میگه مگه چند سال دیگه بابات زندس بگو خونه رو کامل بده به شما

مادرشوهر و‌خواهر شوهره منم همینه ولی فقط با سیاستش

مثلا می خنده میگه بابات وضعش خوبه دیگه این خونه رو‌بده شما (اصلا اینجوری نیست  که اینقدر داشته باشه خونه بده من ولی درکل خیلیی خانوادم کمکم کردن)

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

مادرشوهر و‌خواهر شوهره منم همینه ولی فقط با سیاستشمثلا می خنده میگه بابات وضعش خوبه دیگه این خونه رو ...

منم اینقدر ندارن که

بعدشم مگه وظیفشونه

تو چی میگی در جواب بهشون

اینا نه سیاست اینا حالیشون نیست 

با دعوا حرف میزنن و طلب دارن

بآید نقطه ضعفشو پیدا کنیمن فهمیدم مادرشوهرم رو خواهر برادراش حساسهو هر وقت دعوتشون میکنه تو گوشم شوه ...

تا وقتی شوهرت پشتت نباشه فایده نداره

من مادرشوهرم وخواهرشوهرم جوری تو‌گوشه همسرم خونده بودن که همسرم فکر می کرد وظیفش فلان کار و انجام بدیم اگر انجام ندیم احساس گناه می کرد همش بهش احساس گناه می دادن منم کم کم سعی کردم همسرم و‌بکشم طرف خودم خداروشکر‌کمی هم‌موفق شدم

از وقتی یکم همسرم اومده پشتم رفتارشون تغییر کرده خودمم بعد یه مدت سعی کرد دیگه باهاشون گرم نگیرم (البته من فقط بامادرشوهر‌و‌خواهرشوهر بزرگم مشکل دارم بقیش خوبن)

از اون موقع خیلیی بیشتر حواسشون به رفتارشون هست

دیگه فکر کن اگر‌کامل همسرم‌پشتم باشه چی‌میشه دیگه گرات نمی کنن دلم بشکونن🥲

منم اینقدر ندارن کهبعدشم مگه وظیفشونهتو چی میگی در جواب بهشوناینا نه سیاست اینا حالیشون نیست با دعوا ...

منم‌مثل خودت اوایل سکوت می کردم بدتر سواستفاده می کردن 

بعد از اون دیگه تصمیم رگفتم جوابشون بدم

حتی در‌جواب یکی‌از خانوما گفتم منم تصمیم گرفتم‌اول همسرم و‌بکشم طرف خودم

و اگر‌فامیلم چیزی گفت میگم تا اخر عمر خودم و‌همسرم‌مدیون خانوادمیم هیچ‌کسی به اندازه ی خانوادم‌کمکمون نکردالبتع مادرشوهرم خداخیرش بده کمک کرد نمی‌خوام نا سپاسی کنم (اینو‌میگم‌چون مادرشوهرم‌هرجا میره‌میگه من خرجیشون‌ میدم درسورتی که میوه هم‌ می‌خرید یجور دیگه‌پولشو‌می‌گرفت)اینجوری هم  پدرومادرم‌و‌بردم بالا هم اشاره به مادرشوهر‌کردم‌ولی بهشون فهموندم‌پدرمادرم‌بیشتر‌کمکم کردن

در‌جواب‌ خونه هم‌میگم

وظیفشون نیست تاهمینجا که کمکمون‌کردن یه دنیا ممنونشونم انشالله یه روزی اینقدر وضعم‌خوب بشه بتونم کمی از  زحماتشون و‌جبران‌کنم اینجوری که بگی همسرتم پشتت باشه کم کم به خودشون میان هیچ وقتم باعاشون صمیمی نشو‌و‌همیشه‌سعی کن خانوادت و‌ببری بالا