2777
2789
عنوان

این خبر راسته❓

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 65 پست
من یادمه چهارشنبه بعد از ظهر توی کلاس درسی بودماومدم خونه دیدم دوستام دارن خوشحالی می کنن که هفته بع ...

آره 

ولی می‌خوام بگم شایعه هم زیاد میگن

فیلم پخش میکردن که آدما توی مترو های چین یهو میوفتن زمین میمیرن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

نمیدونم والا منم تو کانالای مختلف دیدم

اصلا کانالا رو که باااااااور نکن

من یه کانال دارم برای فیلم و سریال 

هرررر شب میگه جنگ ایران و اسرائیل داره آغاز میشه، یا فلان شهر ایران در حالت آماده باش قرار گرفت، یا در فلان شهر صدای چند انفجار بزرگ شنیده شد و از این چرت و پرتا

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
یادتونه اول کرونا میگفتن ، آدم مثل برگ درخت یهو میوفته زمین میمیره؟؟

مگه نشدن🫠اخ ک‌چقد مردن حیف از جوونا 

لنت کنه باعث بانیشو 

همه چی از چین میاد فک کنم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
اصلا کانالا رو که باااااااور نکنمن یه کانال دارم برای فیلم و سریال هرررر شب میگه جنگ ایران و اسرائیل ...

حالا این بیماریو نمیدونم اما این سرماخوردگی ک اومده واقعا ادم کشه

با چش دیدم چجور نفس طرفو گرفتو مرد 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
حالا این بیماریو نمیدونم اما این سرماخوردگی ک اومده واقعا ادم کشهبا چش دیدم چجور نفس طرفو گرفتو مرد

😢😢

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
حالا این بیماریو نمیدونم اما این سرماخوردگی ک اومده واقعا ادم کشهبا چش دیدم چجور نفس طرفو گرفتو مرد

دو نفر اطراف من فوت کرد با این انفولانزا 

یهویی امبولی شدن 

خیلی وحشتناکه 

مگه نشدن🫠اخ ک‌چقد مردن حیف از جوونا لنت کنه باعث بانیشو همه چی از چین میاد فک کنم

نمیگم خطر ناک نبود 

ولی میگفتن یهو آدم میوفته زمین و درحال میمیره

این دروغ بود دیگه ، چقدرم ترسیده بودیم ازش

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دو نفر اطراف من فوت کرد با این انفولانزا یهویی امبولی شدن خیلی وحشتناکه

ارع نفسشون میرع ریه هارو خیلی بد درگیر میکنه

واقعا دیگه زندگی کردن همینقد چرت شدع

نمیگم خطر ناک نبود ولی میگفتن یهو آدم میوفته زمین و درحال میمیرهاین دروغ بود دیگه ، چقدرم ترسیده بود ...

ارع یهو نیوفتادن بمیرن جون میدادن بضیا 

چقد سخت بود یادم میاد چقد حالم بد میشه 

چقد عزیز از دس دادن ک حتی دقیق نمیدونن چی بود کرونا.قارچ‌سیاه.یا چی

😢😢

مراقب باشین استرس نگیرین اما

چون همه میگیرن شده خفیف ما همه گرفتیم هنوزم هست اثرش

مراقب باشین استرس نگیرین اماچون همه میگیرن شده خفیف ما همه گرفتیم هنوزم هست اثرش

دوستم خیلی شدید گرفت خداروشکر خوب شد 

ما نگرفتیم، ایشالا که بلا از همه دور باشه ✨🙏