2777
2789
عنوان

این خبر راسته❓

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 65 پست
ارع یهو نیوفتادن بمیرن جون میدادن بضیا چقد سخت بود یادم میاد چقد حالم بد میشه چقد عزیز از دس دادن ک ...

روح همشون در ملکوت خداوند باشه

روز های سیاهی بود

هر روز سیصد تا هزار نفر میمیردن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستم خیلی شدید گرفت خداروشکر خوب شد ما نگرفتیم، ایشالا که بلا از همه دور باشه ✨🙏

انشاءالله 🙌

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
روح همشون در ملکوت خداوند باشهروز های سیاهی بودهر روز سیصد تا هزار نفر میمیردن

😞یادته وایی

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
از چین که الهی زیر خروارها خاک برن همشون

چی بگم یکی میگه نشونه آخر زمان یکی میگه مال چینه ولی هر چی هست آدم بدا رو مقاوم می‌کنه آدم خوب ها میمیرن باهاش 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
آره ولی می‌خوام بگم شایعه هم زیاد میگنفیلم پخش میکردن که آدما توی مترو های چین یهو میوفتن زمین میمیر ...

آره بابا

جلد پفک می شستیم و.. 🤦🏻‍♀️

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹