2777
2789
عنوان

میخوایم زودتر ازموعد خونه روتخلیه کنیم چیکارباید بکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 30 پست
نه کرایه نداریم که تمام رهن نشستیم به شوهرم میگم بگو حداقل بهش میگه خوب اگه جورنشد وخونه نخریدیم چی؟

الان پولتون جور شده؟

وقتی پولتون جور شد و فقط منتظر پول رهنتون بودید بهش بگید

چون میخواید زودتر خونه رو تخلیه کنید ممکنه صاحب ملک پول نداشته باشه بهتون بده پس ابتدا شما باید مستا ...

صاحب خونه ادم خوبی به نظر میاد تا حالا مشکلی نداشتیم باهم ولی بازم نمیدونم همش میترسم تمام رهن کسی پیدا نشه اینجاروبگیره اونم پول نداشته باشه بده بمونیم😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان پولتون جور شده؟وقتی پولتون جور شد و فقط منتظر پول رهنتون بودید بهش بگید

پولمون تقریبا جوره یه خونه دیده بودیم پول کم داشتیم طرف مقابلم میگفت پول لازمم همشو یه هفته ای میخوام دیگه نشد بخریمش الان باز داریم میگردیم به شوهرم میگم بگو به صاحب خونه اونم اینجا رو بزاره برا رهن که اگه جور شد ویکی پیدا کردیم دیگه معطل نشیم اونم شوهرمم میگه نه اگه پیدا نکردیم ونتونستیم بخریم چی؟؟😭یعنی کلا تو استرسم 

پولمون تقریبا جوره یه خونه دیده بودیم پول کم داشتیم طرف مقابلم میگفت پول لازمم همشو یه هفته ای میخوا ...

اگه پیدا نکردید هم میگید دیگه بلند نمیشیم اونم که نمیتونه بزور بیرونتون کنه ، شوهرت چقد محافظ کاره

فکر کنم میتونه قبول نکنه چون خیلی زمانتون مونده الانم فصل جابجایی نیست کسی را پیدا کنه

وای خدا کاش قبول کنه وگرنه دیگه نمیتونیم خونه بخریم به زور شوهرمو راضی کردم از استرس دارم میمیرم 

نه از نظر قانونی یک ماه اجرا به عنوان خسارت فسخ فقط باید بدن

کاش همینجوری باشه اینجوری خیلی بهتره به خدا یکمم هوای ما مستاجرا رو داشته باشن بدنیس ماهم باید خونه بگیریم دیگه

صاحب خونه ادم خوبی به نظر میاد تا حالا مشکلی نداشتیم باهم ولی بازم نمیدونم همش میترسم تمام رهن کسی پ ...

عزیزم اگه رو پول پیشتون حساب بازکردید و قراره بزارید رو پول خرید خونتون از الان باید صاحب خونه رو درجریان بزارید چون اونم باید پول شمارو جور کنه و برای خونه مستاجر پیدا کنه 

اگه این پول جور نشه ممکنه معامله خرید خونه ی شماهم به هم بخوره 

نمیدونم از بنگاه بپرس اگع بتونین براش مستاجر پیدا کنین خوبه

به خدا منم همینو میگم که از الان بهش بگو مستاجر پیدا کنن درسته فصل اسباب کشی نیس ولی تازه عروس دامادا هستن دیدی یکی پیداشد