2777
2789

برای چه پایه ای؟

و نکات نگارشی ودستوری خاصی خوندین که توی این انشا بکار ببرید؟

استارترمیشه لطفا تاپیک آخرم که  هست رو گزارش بزنید هرکسی زد لایکم کنه براش دعای نادعلی  میخونم🙏🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتظار اگه انتظار ظهور امام زمان در نظر بگیری و در مورد ظلم هایی که تو دنیا میشه و چندتا حدیث در مورد انتظار برای ظهور بنویسی و در مورد حکومت امام زمان و گسترش عدالت در جهان و زندگی خوب مردم در اون دوره بنویسی خوب درمیاد 

کاربری دست دو نفره

برای چه پایه ای؟و نکات نگارشی ودستوری خاصی خوندین که توی این انشا بکار ببرید؟استارترمیشه لطفا تاپیک ...

دهم ریاضی عزیزم 

نه هیچی 

فقط غلط املایی نداشته باشه و علائم نگارشی معمولی رعایت بشه 

*انتظار: حس شیرین و تلخ زندگی** انتظار یکی از احساسات عمیق و پیچیده انسانی است که در زندگی هر فردی به نوعی وجود دارد. این حس می‌تواند در ابعاد مختلف زندگی ما نمود پیدا کند؛ از انتظار برای یک رویداد خاص گرفته تا انتظار برای رسیدن به اهداف و آرزوها. انتظار گاهی اوقات شیرین و دل‌نشین است. وقتی که منتظر یک ملاقات با دوستان یا عزیزانمان هستیم، قلبمان پر از خوشحالی می‌شود. این لحظات پر از امید و شوق، ما را به زندگی نزدیک‌تر می‌کند. انتظار برای جشن تولد، عید یا یک سفر هیجان‌انگیز، احساس خوبی به ما می‌دهد و ما را به آینده‌ای روشن‌تر امیدوار می‌کند. در این زمان‌ها، هر دقیقه‌ای که می‌گذرد، مانند یک سال به نظر می‌رسد؛ زیرا شوق دیدار و تجربه‌های جدید، زمان را برای ما به کندی می‌گذارد.اما انتظار همیشه هم شیرین نیست. گاهی اوقات، انتظار می‌تواند به یک بار سنگین تبدیل شود. وقتی که منتظر نتیجه یک آزمون یا پاسخ یک درخواست مهم هستیم، اضطراب و نگرانی به سراغمان می‌آید. این نوع انتظار می‌تواند ما را درون خود غرق کند و احساس ناامیدی و بی‌تابی به ما بدهد. در این لحظات، باید یاد بگیریم که صبر کنیم و به خودمان فرصت دهیم تا با شرایط کنار بیاییم.انتظار همچنین می‌تواند به ما درس‌های مهمی بیاموزد. در دنیای پرشتاب امروز، یادگیری صبر و تحمل یک مهارت ارزشمند است. ما می‌توانیم از این لحظات انتظار برای تفکر و تأمل در مورد زندگی‌مان استفاده کنیم. انتظار می‌تواند فرصتی باشد برای بازنگری در اهداف و آرزوهایمان و حتی شاید راه‌های جدیدی برای رسیدن به آن‌ها پیدا کنیم.در نهایت، انتظار بخشی از زندگی است که نمی‌توانیم از آن فرار کنیم. این حس، ما را به هم نزدیک‌تر می‌کند و در عین حال، به ما یادآوری می‌کند که زندگی پر از نوسانات است. چه شیرین باشد و چه تلخ، هر لحظه انتظار می‌تواند به ما فرصتی برای رشد و یادگیری بدهد. بنابراین، بیایید با آغوش باز به استقبال از این احساس برویم و از آنچه که در انتظار ماست، لذت ببریم.

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

اسمان رویا: در مورد خیالبافی و این که خوبه ادم گاهی رویاپردازی و خیالبافی کنه تا از مشکلات زندگی خسته و ناامید نشه و قوه تخیل انسان نعمت بزرگیه بنویس و خیالبافی رو به پرواز کردن در اسمان رویا تشبیه کن

کاربری دست دو نفره

رقص برگ ها در باد: پاییز رو توصیف کن بنویس از رنگ های زرد و نارنجی برگ ها و صدای برگ ها زیر پا و خنک شدن هوا و توصیف این که باد برگ ها رو این ور و اون ور میبره و تشبیهش کن به رقص برگ ها در باد 

کاربری دست دو نفره