2777
2789
عنوان

صورت جوش بزنه بچه دختره آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 79 پست
خوب الان این دختر شده خداروشکر کن

نه اون اولی برا خودم بود که گفتی پسر.

دومی برا ابجیم بود که گفتی دختر ، یک سالشه الان

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی پسر بود

درست درمیاد خدایی؟

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

نه اون اولی برا خودم بود که گفتی پسر.دومی برا ابجیم بود که گفتی دختر ، یک سالشه الان

یعنی درست گفت پس؟

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

خدا همه شون برات حفظ کنه.من میخواستم، دختر اولیم ۸ سالشه، این ان شالله سالم بیاد دومی.تاریخ زایمانمو ...

کی هست زایمانتون

من سزارینم احتمالا پانزده شانزده اسفند بشه 

انشاءالله به سلامتی زایمان کنی اما کاش پشت هم می اوردین

من تازه راحت شده بودم یک کم 

دوباره افتادم تو......

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نه اون اولی برا خودم بود که گفتی پسر.دومی برا ابجیم بود که گفتی دختر ، یک سالشه الان

اها.انشالله سومی ی دختر میشه عزیزم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
اها.انشالله سومی ی دختر میشه عزیزم

نه نه دوتا بسه هر چی بود ، انشالله که اول سالم و صالح باشه، 

دخترم که شد چه بهتر

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
کی هست زایمانتونمن سزارینم احتمالا پانزده شانزده اسفند بشه انشاءالله به سلامتی زایمان کنی اما کاش پش ...

ما سعی کردیم، خدا نداد، سه تا سقط داشتم اون وسط.

من طبیعی میخوام، پلاکتم پایین، نمیخوام عمل کنم.

کلا هم این یه قلم شانس اوردم، راحت زا هستیم کلا.

دختر اولم که ۳۲ هفته دنیا اومد، احتمالا اینم زود بیاد با توجه به طول سرویکسم.

طبق سونو ها زده شب عید.

ولی خودم میگم همون اوایل اسفند میاد

برای من واطرافیانم درسته بوده.انشالله برای شماهم درست باشه

خدا از دهنت بشنوه

ما سعی کردیم، خدا نداد، سه تا سقط داشتم اون وسط.من طبیعی میخوام، پلاکتم پایین، نمیخوام عمل کنم.کلا ه ...

منم بیست وشش اسفند زده برام اما سزترین ده روز زودتره میشه اواسط اسفند 

انشاءالله که دیرتر دنیا بیادمن پسراولم نچرخید سزارین شدم انشاءالله به سلامتی زایمان کنی 

کم کم داریم میریم ماه هشتم سوره یوسف یادت نره بخونی برای زیبایی جنین بخون هرچندبارتونستی به سیب یا انارفوت کن بخور

ما سعی کردیم، خدا نداد، سه تا سقط داشتم اون وسط.من طبیعی میخوام، پلاکتم پایین، نمیخوام عمل کنم.کلا ه ...

من که شاغلم الانم با دوتابچه هام دارم دریهاشونو کار می کنم امتحان دارند

اما واقعا بدنم دیگه نمی کشه اجبارا دارم می کشونم خودمو

سن خیلی موثره توبارداری و من واقعا اذیت شدم اینبار

من که شاغلم الانم با دوتابچه هام دارم دریهاشونو کار می کنم امتحان دارنداما واقعا بدنم دیگه نمی کشه ا ...

اره، من دو تا سقطام بخاطر سندروم داون بود، نه فامیلیم و نه تو اقوام سابقه شو داشتیم، فقط تنها دلیل سنم گفتن.

دیگه دیر ازدواج کردم، دخترمو همون سال اول بعد ازدواجم خدا بهم داد.

ولی برای دومی کلی داستان داشتم.

مرض قند دارم، پلاکتم پایین، مینور هستم، تیروییدم کم کاره، کلا از رده خارج شدم.

ان شالله خدا بچه رو میده، توان و انرژیشم بهمون میده.

ولی ماها مادرای پخته هستیم(این نگم، چی بگم)

من که شاغلم الانم با دوتابچه هام دارم دریهاشونو کار می کنم امتحان دارنداما واقعا بدنم دیگه نمی کشه ا ...

من که همون دختر اولم دنیا اومد، کار رو بوسیدم و گذاشتم کنار، ده سال سابقه داشتم.

ولی شوهرم داره بیمه مو میریزه