2777
2789
عنوان

شام چی میذارین خانوماااا

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هوس شوربا کردیم قراره شوربا تره بذارم😋

نوش جان ، چی هست ؟

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

میگو گذاشتم

نوش جونتون 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

لعنت به رژیم😭

منم رژیمم،ولی خب همه چی میخورم ولی به اندازه،اتفاقا وزن هم کم کردم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سیرابی پختم

نوش جون

نوش جان ، چی هست ؟

قربونت 

یه غذای سنتیه

پیاز رو خورد میکنم تفت میدم بعد تره خرد شده رو هم تفت میدم رب و زردچوبه میزنم و آب میریزم توش بعد سیب زمینی نگینی و رشته پلوئی اضافه میکنم آخر سر هم دو تا تخم مرغ درسته میندازم توش و هم نمیزنم 

آبشو تلیت میکنیم و بقیشم با نون سنگگ نوش جان میکنیم 😇