2777
2789

برام دعای گشایش بخت گرفتن تازه خبر دار شدم😭😭😭

میگم چرا اینجوری شدم متوجه شدم بخاطر اون بود که از اونی که میخواستم جدا شدم

تقریبا شش ماهه هیچ خواستگاری هم ندارم در حالی که خواستگارام خیلی. زیاد بود هرشب هم کابوس میبینم ای خدا

من چجوری باطل کنم 😭😭😭😭

تو خراب کردی همه چیوو خودتتت تویی که زدی زیر قولت🗿💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا به این چیزا اعتقاد دارین هنوز😐😐

بیخیال بابا یعنی زندگی انقدر پوچ شده با یه دعا دگرگون بشه😂

برید نگاه کنید چطور دعانویسا دستشون رو میشه و خودشون اعتراف می کنن همش الکیه

بیخیال تورو خدا😐😐😐

واقعا به این چیزا اعتقاد دارین هنوز😐😐بیخیال بابا یعنی زندگی انقدر پوچ شده با یه دعا دگرگون بشه😂بر ...

کاش الکی باشه🤲🏻🙁

کاش الکی باشه🤲🏻🙁

والا با این لحن نوشتنت یعتی اعتقاد داری‌‌‌‌...

عزیزم دعا و...بذاریم کنار تو به هر فکری اعتقاد داشته باشی زندگیت و تصمیماتت رو ناخودآگاه براساس اون می چینی به خاطر همین فکر می کنی به خاطر دعا بوده و خودت تاثیری نداشتی.

همه چیز از درون خودت شروع میشه...انرژی که به طبیعت و دنیای اطرافت میدی همون رو جذب می کنی...

۴ ماه پیش قدر نعمت هایی که داشتم رو نمی دونستم و طرز فکرم این بود که من خوشبخت نیستم و پشت سرهم بدبیاری داشتم.

طرز فکرم رو عوض کردم و همه چیز تغییر کرد تحقیق کردم فهمیدم حرف روانشناسان بزرگ هم همینه و حتی حضرت مولانا میگه تو همان اندیشه ای گر گل است اندیشه تو گلشنی...

برات بهترین هارو آرزو می کنم

بهترین هارو با تمام وجودت و قلبی بخواه شرایط بهتر میشه اول عاشق خودت باش تا عشق رو در عالم بیرون هم راحت تر پیدا کنی

والا با این لحن نوشتنت یعتی اعتقاد داری‌‌‌‌...عزیزم دعا و...بذاریم کنار تو به هر فکری اعتقاد داشته ب ...

ممنون❤️

راس میگی

شاید من زیادی حساسم...💔