2777
2789

😂😂این ک خوبه من سوتی زبانی ک ن اما سوتی هایی دادم ک طرف فکر میکنه خنگم. اما اون ک اون چ فکری کنه برام مهم نیس چون تو زندگیم نیس

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منو چراااا نمیگیییی

دیشب داشتیم از خواهر شوهرم اینا خداحافظی میکردیم خونشون مهمون بودیم یدفعه گفتم خوش اومدین😑😂😂😂سریع خودمو زدم به اون راه سقفو نگا کردم 

انگار نه انگار یچی پروندم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

یبار زنگ زدم جایی هول شدم گغتم شما؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

خیلی بده مردم فک میکنن خنگمممم😭😭🤌

دور از جون😂

مامانم میگه واسه اینه میگم تلفن جواب بده یاد بگیری دیگه نمیدونه ربطی نداره😂😂😂

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

وای منو چراااا نمیگییییدیشب داشتیم از خواهر شوهرم اینا خداحافظی میکردیم خونشون مهمون بودیم یدفعه گفت ...

عررررر 

چند سالته من ۱۶ سالمه فک میکردم بخاطر سنم اینطوری ام یعنی بزرگ بشم بازم همینم😂💔