2777
2789
عنوان

قدرت فن بیانم😌🌱🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 35 پست
عررررر چند سالته من ۱۶ سالمه فک میکردم بخاطر سنم اینطوری ام یعنی بزرگ بشم بازم همینم😂💔

من قبلا همسن تو بودم کلا زیاد حرف نمیزدم درونگرا بودم اصلا اجتماعی نبودم

الان ۲۱ سالمه از وقتی ازدواج کردم شوهرم یکاری کرده کلا پررو باشم جواب بدم اجتماعی شدم ولی واقعا خیلی وقتا سوتی میدم😂😑بعد انقدر پرروعم میگم من نبودم شما به کی میخندیدین؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل منی 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

یشب سر سفره بودیم جاتون خالی دعوت مادرشوهر به دلمه

پسرم قبل شام خوابید مادرشوهرمم گفت یکم غذا میزارم براش بزار تو قابلمه خودش کنار بخاری😊منم گذاشتم کنار بخاری😂😑یدفعه چشمشون افتاد به قابلمه کنار بخاری

انقدر بهم خندیدن من ذوب شدمم

مادرشوهرم میگفت منظورم این بوده بزار رو بخاری گوشه اش

خواهرشوهرم میگفت دقیقا گذاشتی اونجا انتظار داری چطور گرم باشه؟😂😂تا اخرشب یادشون میوفتاد هی مسخره میکردن

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

آبجی من چند روز پیش در جواب سلام به عموم گفته بود مرسی انقد با مامانم بهش خندیدیم 

چند شب پیش خونه مامانم شام خوردیم شوهرم تشکر کرد مامانم اشتباهی گفت خوش اومدی بعد گفت نوش جون 

خوش اومدی رو نصفه گفت 

بعد رفتیم آشپزخونه گفت سوتیمو فهمیدین منم گفتم آره فهمیدم آبجیم به کی کشیده 😂😂

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

به منم یکی گفت ببخشید پشتم بهته منم گفتم مرسییی💔😐😂😂😂😂😂

وای یبار یکی پامو لگد کرد گفت ببخشید منم گفتم ممنون 

🤕😵

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

یبار یکی تولدمو تبریک گفت 

به همین سوی چراغ گفتم تولد شمام مبارک 🤓

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)