2777
2789

سلام خداراشکرخوبین نماداسللم است الله شکرا خداپسامبرالله قرآن   بیت الله هجگی اللهالله خداالله قرآن الله قرآن الله قرآن الله قرآن الله امام زمان الله پیامبرالله پیامبرالله اهل بیت الله خدالله همگی الله اهل بیت الله همگی الله خداشکرا ائمه اطهارالله همگی الله خداشکرا  خداشکرا خداشکرت خداشکرت خداشکرا خداشکرت اللهم صل علی‌محمدوآل محمدوعجل فرجهم الله شکرا الله شکرت مادرختنم سادات مادرخانم سادات مادرختنم پادرخانم فمه ختنم سادات عمه خانم سادات عمه خامم عمه خانم خانم سادات خانم خانم سادات خانم خانم خانم خانم دخترخانم خانم سادات دخترخانم خانم ثادات دخترخانم دخترخانم سادات دخترخانم دخترخانم مادرخانم سادات الله شکرا خداشکرالله شکرت خدااللهم صل علی محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وآل محمد(صل الله علیه وآله وسلم)وعجل فرجهم الله شکرا خداشکرت خداشکرت الله شکرت مادرعمه خانم الله دخترخانم الله فمه ختنم دخترخانم نادرالله خداشکرااهل بیت اما زمان قرآن قرآن قرآن قرآن قرآن الله پیامبرالله همگی الله خداشکرا  الله شکرت خداشکرت خداشکرالله شکرت اللهم صل علی محمدوآلومحمدوعجل فرجهم الله شکرا خداشکرا خداشکرت خداشکرت خداشکرت اللعم صل علی محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وآل محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وعجل فرجهم الله شکرا خداشکرا مادر الله همگی الله خداشکراخداشکرت خداشکراخداشکرا الله شکرت خداشکرت خداشکرت الله شکرت اللهم صل علی محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وآل محمدوعجل فرجهم الله شکرت خداشکرا اللهم صل علی محندوآل محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وعجل فرجهم الله شکرا خداشکرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید