2777
2789
عنوان

برام خواستگار اومده وو رابطه هم هستم😰

| مشاهده متن کامل بحث + 3587 بازدید | 109 پست
ببین عزیزم به حرف نی نی سایتی ها گوش نده که میگن پارتنرتو دک کن وبا خواستگارت ازدواج کن.این مصداق با ...

جالبه همین ها هم تاپیک خیانت و کتک میزنن 😂😂

بالاخره آدم باید جایی تاوان کثافت کاری هاشو بده

کلا به عشق هم اعتقادی ندارن 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخاطر پسری ک معلوم نیس شوهرت بشه یا نه خاستگاراتو رد نکن این هزار بار

دقیقا کاری که من کردم. البته پارتنرم نبود فقط تو دانشگاه ابراز علاقه کرد بهم ولی چون ترم اخر بودم فرصت نشد اوکی بشیم ولی من فکر می کردم بالاخره میادش

اره واقعا اون موقعها نمی تونستیم نگاه دختر کنیم الان دخترا می خورن پسرارو🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نمیدونم شما چندساله ای ولی قبل تر ها مردها غیرت و شرف داشتن دخترا عفت و حیا 

الان هیچ کدامش نیست مگر به ندرت

البته سوء تفاهم نشه دور از جان شما  بعضیا را میگم

ببین هم جنس هات چی میگن

سرت بی کلاه نمونه

زود رد نکن

اگه دوست پسرت خونه ماشین کوفت و زهرمار نداره بیخیالش شو

این وسط اون پسره بدبخت هم گور باباش.مهم نیست اگه واقعا عاشقت باشه چی سرش میاد بعدت

خدایا اینا رو میبینی دیگه؟ راحت باش.فقط نگاه کن.نمیخواد کاری کنی

مخاطبم استارتر نبود.درد و دل حال و روز خودم بود

insta :  amiiid619

نمیدونم شما چندساله ای ولی قبل تر ها مردها غیرت و شرف داشتن دخترا عفت و حیا الان هیچ کدامش نیست مگر ...

خواهش میکنم .

اره قبلا این چیزا بود .اگه دونفر همدیگرو دوس داشتن خدایی واقعی دوس ذاشتن .

نه مثل الان که میگن دوست داریم چند روز بعد خدافظ

ببین عزیزم به حرف نی نی سایتی ها گوش نده که میگن پارتنرتو دک کن وبا خواستگارت ازدواج کن.این مصداق با ...

خدا رفتگانتو بیامرزه

دقیقا یکی همین بلا رو سرم آورده

امیدوارم خدا جوابشو بده.حق انتخاب داره.ولی روز اول دید منو شرایطمو گفتم.حق نداشت اینقدر وابستم کنه و خاطره بسازه و بعد یه طرفه بذاره بره و منو داغون کنه

insta :  amiiid619

جالبه همین ها هم تاپیک خیانت و کتک میزنن 😂😂بالاخره آدم باید جایی تاوان کثافت کاری هاشو بدهکلا به ع ...

من یادمه یه دختری تاپیک زده بود که پسره اینو ول کرده با دخترخالش عقد کرده

چقدر همه پسره ارو ناله ونفرین کرده بودن

الان انگار نه انگار طرف مقابل هم آدمیزاده 

ادم سینک توالتم دلش نمیاد به این زودی پرت کنه انور 

اینا میگن یه آدم و احساسشو له کن برو سراغ بعدی چون لقمه چرب ونرم تریه

با کسایی که تاپیک 

منم مثل تو شرایط تو دارم دقیقن بیشتر از همه بهتر از همه درکت میکنم منم تو رابطم خیلی همو دوست داریم اینا برام خاستگار اومده من که بدون فکر کردن جواب منفی دادم تموم شد رفت پشیمون نیستم توام اگه با پارتنرت همو دوس دارین واقعا قصدش جدیه رد کن 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

ببین هم جنس هات چی میگنسرت بی کلاه نمونهزود رد نکناگه دوست پسرت خونه ماشین کوفت و زهرمار نداره بیخیا ...

شما غصه افرادی که گفتن دوست پسرت رو بیخیال شو نخور 

کلا چیزی به اسم انسانیت تو ذات خیلی ها نیست . به خاطر پول با هر خری که از راه برسه ازدواج میکنن تهش هم تاپیک خیانت و کتک میزنن 

من نمیگم پول مهم نیست ولی بعضیا دیگه گندش رو در اوردن

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
من یادمه یه دختری تاپیک زده بود که پسره اینو ول کرده با دخترخالش عقد کردهچقدر همه پسره ارو ناله ونفر ...

زندای که از همون اول بدون عشق باشه معلومه تهش چی میشه 

البته نمیشه توقعی هم داشت چون خیلی ها تو خونه پدری بی پولی کشیدن بعد ازدواج میخوان که شوهرشون میلیاردی خرجشون کنه برای همین عشق واقعی رو نمیبینن

چقدر پانترو اکس ورل و...زیادشده ودقیقاطلاق وخیانت هم زیادشده نمیدونم چرا همزمان بااین ارتباطات طلاق ...

خیادت هم زیاد شده