من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خدا مارو فراموش کرده اصلا وگرنه نباید صبح با چشای اشکی روزمو شروع کنم😔 باعث و بانیشم خوش و خورم به روزش ادامه بده
خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت ✨خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و بهامید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگمخدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷 تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونمخودت مواظب دخترکم باش🤲🌸
خدا مارو فراموش کرده اصلا وگرنه نباید صبح با چشای اشکی روزمو شروع کنم😔 باعث و بانیشم خوش و خورم به ...
گلم برات متاسفم از تمام وجود میخوام ک به آرامش برسی. اما صبح که میشه سعی کن انرژی مثبت رو وارد زندگیت کنی چون تاثیرش زو توی زندگیت میبینی. الانم پاشو یه اسفند دود کن تو کل خونه بکردون دم در سالن یکم نمک بریز. اگر گل داری پاشو گل ها رو آب بده. خدا بزرگه 100بار ذکر یا فتاح بگو و روزت رو اینطور شروع کن مطمعن لاش تاثیرشو میبینی. تا میتونی انرژی منفی رو دور کن از خودتون
۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
خدا همیشه هست ازرگ گردن هم به مانزدیکتره،چطوردلتون میادراجب خدااینطوربگید،دیگه زندگی همینه همش که خوشی نیست یه روز خوبه یه روزنیست
یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج