2777
2789
عنوان

پیام ناشناس بنظرتون هدفش چیه

113 بازدید | 13 پست

یکی پیام ناشناس میده و مشخصه که منو میشناسه، یا میگه که خیلی زیبایی یا میگه مراقبت کن، کلا انگار حواسش هست بهم، ولی خودشو معرفی نمیکنه، چت هم نمیکنه که لو نره یوقت لای حرفاش، فقط میاد یه جمله مینویسه میره،

چون سوالی ازم نمیپرسه مشخصه که میشناسه منو

بنظرتون هدفش چیه؟

میترسه خودشو معرفی کنه؟

اگه نمیخواد معرفی کنه چرا بهم پیام میده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرکسی هست شاید قصد خواستگاری داره میخواد امتحانت کنه ببینه پامیدی یا نه منظورم اینه کلا چه جور رفتار میکنی.اخه همسر منم تقریبا 4ماه قبل از اینکه بیاد خواستگاری از این کارا میکرد 😁😬اصلا من نمی‌دونستم اونه من با خواهرش از دوره راهنمایی دوست بودم از اون شماره گرفته بود .منم تا قبل خواستگاری  داداشش رو ندیده بودم نمی‌دونستم اونه فقط میدونستم هرکی هست منو میشناسه

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
هرکسی هست شاید قصد خواستگاری داره میخواد امتحانت کنه ببینه پامیدی یا نه منظورم اینه کلا چه جور رفتار ...

یه پسره هست خیلی دوستم داره ولی اصلاا نمیاد جلو، منم احتمال دادم اون باشه، مگرنه چرا ادم وقتی نمیخواد خودشو معرفی کنه پیام بده، مرض داره

هرکسی هست شاید قصد خواستگاری داره میخواد امتحانت کنه ببینه پامیدی یا نه منظورم اینه کلا چه جور رفتار ...

عاخی خوشبخت باشید❤️

منم در جواب ناشناسه گفتم پیام ندید دیگه😂

یه پسره هست خیلی دوستم داره ولی اصلاا نمیاد جلو، منم احتمال دادم اون باشه، مگرنه چرا ادم وقتی نمیخوا ...

اگه همونه انشاا.. اگه پسر خوبیه قسمت هم بشید و خوشبخت🙂من چون قبلش پیام و تماس مزاحم نداشتم خیلی تعجب میکردم.مثلا زنگ میزد می‌گفت .. خانم میگفتم بله امرتون شروع میکرد سر صحبت باز کردن منم قطع میکردم🤣

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

منم لینک ناشناس دارم

اینقد از این پیاما میاد ک خدابدونه😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀