شوهره من ازهیچ مراسمی تا ب الان جانمونده همه جا هم با گل و بنر رفته همیشه.چون خودش احترام میذاره ب فامیلام،دوس داره خب متقابل باشه.....پدربزگ شوهرم فوت کرده بود،دوسه نفر ازفامیلای من اومدن مراسممون،ولی بقیه نیومد خاله ها عمه ها عموها نیومدن.....صوهرمم گلایه میکرد میگف حداقل زنگ میزدن بهم.بعد اونروز شوهرخالم فوت کرد شوهرم میگفت نمیرم چرا خالت ی زنگ نزد بهم تسلیت بگه ...گفتم توبخاطر من بیا.خلاصه بزور رفتیم...نمیدونم انتظارش بیخوده یا واقعا حق داره...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شوهرت دیگه زیادی شورش میکنه گل و بنر آخه ول کنین بابا،همین اینکارارو میکنه که توقع هم داره،یکم حق داره باید تماس میگرفتن حداقل،والا سمت من اصلا نمیدونن شوهرم عمو و عمه داره!ولی شوهر خاله تو بوده باید میرفتین اون بابابزرگش بوده به عمت و خالت چه آخه
فرض کن جاهاتون عوض میشد. خودتم بودی میرفتی؟ چرا بزور بردیش، واقعا عزت و ارزش شوهرت واست مهم نیس؟
ن اگ من بودم نمیرفتم و خیلیم شده ب مراسمات فامیل شوهرم نرفتم...گفتم فلانیوب مراسم ختم داییم نیومده منم نمیرم .شوهرم هیچی نگفته پشتم بوده دفاع کرده ازم گفته دایی خانومم فوت کرده بود شما نیومدین ماهمنمیاییم.اما من خیلی تعصب بیجا میکشم واس فامیل و شوهرمو بزور بردم🥲
کسی که انتظار داره و میدونی بعدا گله میکنه همون بهتر که واسه بقیه کاری انجام نده. گل و بنر چرا مگه ف ...
حتی واسه عمه بابام ک فوت کرده چن ماهیه،شوهرم توهرمراسمش گل گرفته.......بنر نوشته ازون بزرگا....کلا خیلییی اهل احترامگذاشتنه و واقعا متقابل نباشه،بهم میریزه بدجور هم بهممیریزه