2777
2789
عنوان

شوهرخالم فوت کرده بعد شوهرم میگفت نمیریم مراسمشون

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما شوهرت و کوچیک کردی!!!البته به قول بابام تو‌مراسمای دورازجون ختم و عروسی حتی اگه قهرید پیش قدم بشید برید اون طرف هم شرمنده میشه هم شما ثابت میکنید دل بزرگی دارید و واسه اینکه دلشون و اروم کردید رفتید یا تو شادیشون شریک باشید

ن خدایی ن خالم‌زنگید نه اون شوهره خدابیامرزش زده بود ن بچه هاش ن حتی دامادش....هیچکدوم ازون خانواده ...

تواین ۱۷ سال زندگیم تمام مراسم های اجدادو آبادی شوهرم رفتم تو اکثر مراسم ها هم کار کردم نقش میزبان داشتم دختر عموم از دست دادم درحد یه کنایه یا تمسخر بهم پیامم ندادن بعد اون هیچ مراسمی از اقوام همسرم نمیرم .حق داشته همسرت

اسی شوهرت حق داره والا.من مامانم فوت کرد نه عمم اومد ونه بچه هاش درصورتی که چند وقت بعدش همشون اومده بودن شهر ما عروسی.۳ چهارساعت فاصلمونه.منم با خودم عهد کردم اگه زودتر از عمم نمیرم واسه عمم نه برم نه زنگ بچه هاش بزنم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

حتی واسه عمه بابام ک فوت کرده چن ماهیه،شوهرم توهرمراسمش گل گرفته.......بنر نوشته ازون بزرگا....کلا خ ...

ب همسرت بگو الکی هزینه بنر و گل واسه کسی که فوت کرده نکنه 

دستش از این دنیا کوتاهه 

بازماندگانش هم اندازه سر سوزن یادشون نخواهد بود کی بنر آورد گل آورد و احترام گذاشت

در آخر هم اعصاب خودتون خورد میشه

تروخدا دیگه جمع کنید این ادا بازی هارو ...

دیگه نه شما ناراحت میشید نه بقیه...

دایی منم فوت کرد زنگ زدم پدر شوهرم و زنشو دعوت کردم (مادرشوهرم خیلی ساله فوت کرده )

بعد بهم گفت ماشینم خراب شده نمیتونم بیام 🙄

دیگه بعدش هم ی زنگ خونه نزد که ب مامانم تسلیت بگه...

اما از اون طرف کسی باشه فوت کنه شوه م اول ازهمه میدوعه مراسمش..‌

حالا من برگشتم بهش گفتم الان دیگ شوهرخالم مرده تو دنبال حرفی؟

پدربزرگ همسرتون ک فوت شده همسرتون فقط از پدرومادر و خواهربرادرت باید انتظار داشته باشی نه خاله و عمه. الان شوهرخالت فوت شده خالت از خانواده شوهرت ک انتظاری نداره فقط تو و شوهرت کافیه برید

اسی شوهرت حق داره والا.من مامانم فوت کرد نه عمم اومد ونه بچه هاش درصورتی که چند وقت بعدش همشون اومده ...

خدارحمت کنه مادرتو گلم..چقد کار بدی کردن.اتفاقا راه ماهم دور بود ولی شوهرم بخاطر من اومد اون همه راهو،۲ساعت راهه...شما ک دیگ بری واس عمت واقعا ببخشیدا حماقته...مادر ک خیلی عزیزه

خدارحمت کنه مادرتو گلم..چقد کار بدی کردن.اتفاقا راه ماهم دور بود ولی شوهرم بخاطر من اومد اون همه راه ...

مممنونم عزیزم.بله خیلی ناراحت شدم.میگم اگه عمرم طولانی تر از عمم باشه هرگز نمیرم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم