2777
2789
میگم حداقل برو ببین تو چه وضعیتی هستی من الان بهترم خداروشکر فعلا هر سه ماه میرم تومور مارکر و سونو ...

چندروز پیش سونو انجام دادم، حدود 20 تا غده لنفاوی گردن و زیر ترقوه هام درگیر شده دوباره. 

باز دکتر باز جراحی😄

من بیشتر برای اینکه همسرم پدر نشد و هزینه های درمان عذاب وجدان دارم خودم ک هییییچ اصلا فکر نمیکنم چی ...

خداروشکر انقدر درک بالایی دارن و همراهتون هستن، همه ی آقایون اینطوری نیستن☺️💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آزمایش خون که سرطان نشون میده و نسبت درگیری و ریسکش البته شاید برای تیرویید اینطور نباشه برای تخمدا ...

آها اره کلسیتونین چک میشه واسه تیروئید مدولاری. 

باید عددش بین 5 تا نهایت 10 باشه که نشون میده جایی از بدن درگیر نیست، مال من مثبت 10000 هست😐

آها اره کلسیتونین چک میشه واسه تیروئید مدولاری. باید عددش بین 5 تا نهایت 10 باشه که نشون میده جایی ا ...

خدا کمک می‌کنه 

حتما پیگیری کن کاراتو 

ما خودمون باید به فکر باشیم 

الان که سر پاییم باید بیشتر تلاش کنیم زودتر جمع و جور شیم توکل ب خدا 

امید بهترین چیزه انگیزه ت ببر بالا جواب میگیری 

جواب پاتولوژیت چیه؟ بردرلاین شاید بوده چون کارسینوما اصن نمیشه بهش بی توجهی کرد

History and examination: Known case of medullary carcinoma.

Gross:

Received specimen in formalin consists of multiple irregular fragments of creamy soft tissue measuring. 3x2x2 cm multiple lymph node detected the largest M: 1x0.7x0.5 cm.

Summary of sections:

Multiple/4

Embedded: 60%

Diagnosis: Lymph node, Cervical, Dissection:

Total: 9

Involved: 9, involved by carcinoma.

Fragment of thymic tissue.