بچه ها من میخوام مثلا ماهی ۵،۶ تومن طلا بگیرم. کدوم راهو توصیه میکنید؟ مثلا انگشترم ده تومنه برم تعویض کنم یه تیکه طلا ۱۵،۱۶ تومنی بگیرم که طلام سنگینتر بشه؟ یا کاری به طلاهایی که دارم نداشته باشم برم در حد پنج تومن یه کاری بردارم؟ آخه از یه طرف طلا ریز رو استفاده نمیشه کرد، از طرف دیگه نمیدونم تعویض ضرره یا نه
من فروختم ۵۰یا ۱۰۰ازش کم میکنن من فقط پارسیان میخرم
اخه شنیدم پارسیان رو نمیشه فروخت
همکارم یکی داشت کادو داد.میگفت فقط برای کادو دادن خوبه
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
راجب پارسیان بگم که نباید زود بفروشی انچنانم فرقی نداره با طلای زینتیمثلا ۱۰۰ سوت پارسیان میخری(پارس ...
من ماهی یک گرم یا در حد 900 سوت طلا میگیرم بدون اجرت در حد یک یا دو درصد هستن و خیالم راحته طلاست با فاکتور. فرقی نمیکنه زنجیر مدال انگشتر و... الانم شده 23 گرم مجموعش این مدل خرید براش بهتره بنظرم
به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
هرکی گفته بیسواد بوده من حتی ۱۰۰سوتم فروختممن هم خریدم هم فروختم طلافروشی ک ازش میخرم خودشم ازم برمی ...
بیسواد نیست عزیزم
اونم زیاد طلا میگیره فقط میگفت پارسیان بدرد نمیخوره
پس برای خرید فروش پیش ی نفر فقط میری. این خوبه
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی