2777
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 36 پست
من فروختم ۵۰یا ۱۰۰ازش کم میکنن من فقط پارسیان میخرم

اخه شنیدم پارسیان رو نمیشه فروخت 

همکارم یکی داشت کادو داد.میگفت فقط برای کادو دادن خوبه 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
اخه شنیدم پارسیان رو نمیشه فروخت همکارم یکی داشت کادو داد.میگفت فقط برای کادو دادن خوبه

زیر ۵۰۰سوت به درد کادو میخوره

گرچه همون ۱۰۰سوت را هم خرید فروش میکنن 

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه شنیدم پارسیان رو نمیشه فروخت همکارم یکی داشت کادو داد.میگفت فقط برای کادو دادن خوبه

هرکی گفته بیسواد بوده من حتی ۱۰۰سوتم فروختم

من هم خریدم هم فروختم طلافروشی ک ازش میخرم خودشم ازم برمیداره

راجب پارسیان بگم که نباید زود بفروشی انچنانم فرقی نداره با طلای زینتیمثلا ۱۰۰ سوت پارسیان میخری(پارس ...

من ماهی یک گرم یا در حد 900 سوت طلا میگیرم بدون اجرت در حد یک یا دو درصد هستن و خیالم راحته طلاست با فاکتور. فرقی نمیکنه زنجیر مدال انگشتر و... الانم شده 23 گرم مجموعش این مدل خرید براش بهتره بنظرم 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
هرکی گفته بیسواد بوده من حتی ۱۰۰سوتم فروختممن هم خریدم هم فروختم طلافروشی ک ازش میخرم خودشم ازم برمی ...

بیسواد نیست عزیزم

اونم زیاد طلا میگیره فقط میگفت پارسیان بدرد نمیخوره

پس برای خرید فروش پیش ی نفر فقط میری. این خوبه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
من ماهی یک گرم یا در حد 900 سوت طلا میگیرم بدون اجرت در حد یک یا دو درصد هستن و خیالم راحته طلاست با ...

اره این که عالیه اصلا طلا همیشه سوده لامصب 😃😃

طلای کارکرد بهتراز ابشده است ابشده ممکنه خالص نباشه

پارسیانم وقتی پولمون کم باشه گزینه خوبی هستش🤭