2777
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 36 پست
پارسیان که خیلی میگن ضرره، طلا بدون اجرت بهتر نیست؟

نه چه ضرری من همیشه میخرم و میفروشم هرچقدر خریدی ۵۰تومن ۱۰۰تومن ازش کم میشه

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هر ماه بدون اجرت در حد یک الی دو گرم میخرم الان 23 گرم شده همه طلاهمم پارسال فروخته بودم 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
اون که دارمو سنگین نکنم؟ میگید چرا؟

راجب پارسیان بگم که نباید زود بفروشی انچنانم فرقی نداره با طلای زینتی

مثلا ۱۰۰ سوت پارسیان میخری(پارسیانای زیر ۳۰۰ سوت) بجز قیمت طلا ۱۰۰ تومنم هزینه پلمپشه 

بالای ۳۰۰ سوت ۷ درصد فقط میزنن برات ، طلای سنگینم بخر ولی قبلیارو تا حدالامکان دست نزن یه موردیم که خیلی مهمه اصلا سمت طلای نگین دار نرو چه نگین اتمی و زیرکونیا چه برلیان همچنین طلای سیاهقلم که قیر داره کسر میکنن

چون خیلی فروختنی ضرر میکنی👌

پارسیان که خیلی میگن ضرره، طلا بدون اجرت بهتر نیست؟

عزیزم با ۵ تومن هیچی نمیدن

همون پارسیان هم اجرت و هزینه پک داره ، ۲ _ ۳ ماه باید بگذره تا به پول اصلیش برسه

این سایت هایی هستن که با هر مبلغی طلا پس انداز میکنن ، معتبرشو تحقیق کن از اونجا بخر

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
کی گفته صرره؟طلا بدون اجرت نیست ک بلاخره هرچی بخری باید اجرت بدیمن از دبیرستان همیشه پارسیان خریدم ت ...

پارسیان رو تاحالا فروختی؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
پارسیان رو تاحالا فروختی؟

من فروختم ۵۰یا ۱۰۰ازش کم میکنن من فقط پارسیان میخرم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.