2777
2789
عنوان

خواب دیدم سوار هواپیمام😐😂

62 بازدید | 8 پست

تا به حال پامو از کشور بیرون نذاشتم .و اصلا هواپیما سوار نشدم 🤣

خواب دیدم توی هواپیمام و خلبان داره هواپیما رو به سمت زمین هدایت می‌کنه و لحظه ای که هواپیما داره وایمیسته رو یادمه شبیه واقعیت بود .

بعدش وقتی از هواپیما پیاده شده خانمهای سرلخت رو می‌دیدم چهره هاشون هنوز یادمه 

توی فرودگاه یک کشور دیگه بودم 

کسی می‌دونه تعبیرش چیه

فکر کردی با نبودنت دق میکنم ؟! حالا ببین کی دق می‌کنه..

وایییی خدا پرواز خیلی حال میده

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخای بری اونور

دو دلم چون غربت رو هم نمیتونم تحمل کنم .ولی از طرفی به آیندم فکر میکنم دلم میخاد برم .

دیشب خانم‌های سایت گفتن ۶ تا سوره رو بخونی و ی سوالی داشته باشی تو ذهنت تو خواب به جوابش می‌رسی فکر کنم جوابمو پیدا کردم 

😍تعبیری نداره.یادمه نوجوون که بودم همیشه خواب میدیم دارم پرواز میکنم

دیشب خانم‌های سایت میگفتن که ۶ تا سوره رو بخونی و سوالی داشته باشی جوابشو توی خوابت میبینی 

منم همش می‌خوام بدونم مهاجرت میکنم یا نه 

و این خواب رو دیدم یعنی به اون آیه ها ربط داره!!؟

دیشب خانم‌های سایت میگفتن که ۶ تا سوره رو بخونی و سوالی داشته باشی جوابشو توی خوابت میبینی منم همش م ...

تو فکرش بودی .خواب دیدی.من سالی یه بار خواب نمی بینم.هر چیو فکرشو کردی خوابشو میبینی