2777
2789
عنوان

همونم که در خونه قفل کردم نزاشتم داداشم بره مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان داشتم میخوندم ببخشیدا به تو ربطی نداره کی درس میخونه کی نمیخونه چقدر رفتارت بدِتو نمیتونی اونا ...

مادر  بنده هر موقه زنگ میزنه میگه درس یاد پسرم بده میگم درس نمیخونه قهر میکنه گوشی قطع میکنه

😶عججججب🤑

الان اون جریان صبح تمام پس الان چشون بود

خب خوابشون میومده خسته بودن، شما بزرگتری با ارامش و بدون دعوا راهنماییشون کن

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
بخدا تاوانشو ازشون پس میگیرم من نه خدا پس میگیره که این هفت ماه از دستم غذا خوردن حق دارم به گردنش ...

احترامت باید دست خودت باشه عزیز دلم طوری رفتار نکن که یه بچه بیاد این فحش های زشت رو بهت بگه 

میدونم تو هم به خاطر این دوتا و شرایط زندگیت اینده ت خراب شده دانشگاه نمیتونی بری حق هم داری ولی سیاست رفتاری نداری 

ولی با نرمی سعی کن تو دلشون نفوذ بکنی 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
فازت چیهچرا نزاشتی بچه بره امتحان بده

دیروز موها منو سفید کرد از بس بهش گفتم درس بخون چپ چپ نگام میکنه و مسخره بازی در میاره میگه نمیخوام نمیخونم التماس میکردم بخون نخوند بهش گفتم نمیزارم بری امتحان بدی گفت نزار (فکر کرد باهاش شوخی میکنم) اول از خواب بیدارش کردم براش تخم مرغ سرخ کردم خورد بعد در رو قفل کردم دیدم صدا خواهرم بلند شد زنگ زد مامانم که دخترت انگار بچس نمیزاره داداشی بره امتحان بده مامانم گفت در رو باز کن نکردم خواهرم گفت میای مثل سگ کلیدا رو میدی منم بهش گفتم حالا نشونتون میدم سگ کیه کلیدارو ندادم بهم میگه عقده ی خواهر تنی من نیستی و مشکل مغزی داری از اونور داداشم با چوب اومد منو بزنه در اتاق قفل کردم    . خلاصه داداشم از سر دیوار پرید رفت امتحانشو بده . امتحان قران داشت.   کلاس هفتمه  خواهرم دهم خجالت نمیکشن ازم کوچیک ترن اینطوری با من حرف میزنن . هفت ماه من دارم غذا درست میکنم _مامانو بابام دارن طلاق میگیرن _ خونه تمیز میکنم از دانشگاه بابام محرومم کرده نزاشت برم و حتی سال دیگم نمیتونم برم چون هیچی نخوندم میمونه سال بعدش که اگه مامانم خونه پیدا کنه برم پیشش که بتونم درس مو بخونم

😶عججججب🤑

احترامت باید دست خودت باشه عزیز دلم طوری رفتار نکن که یه بچه بیاد این فحش های زشت رو بهت بگه میدونم ...

دیگه  همه شون برن ب درک 

به مامانم زنگ زدم گفتم از همه تون متنفرم 

تو اصلا میفهمی وقتی یکی دوست داری بهت بگه برو بمیر چقدر بده؟؟؟

😶عججججب🤑

خب خوابشون میومده خسته بودن، شما بزرگتری با ارامش و بدون دعوا راهنماییشون کن

ساعت  ۹ نیم خوابیدن تا ساعت ۲ فیلم من شروع برق باز کردم تلویزیون باز کردم ۴ ساعت خواب بودن 

😶عججججب🤑

مادر بنده هر موقه زنگ میزنه میگه درس یاد پسرم بده میگم درس نمیخونه قهر میکنه گوشی قطع میکنه

بگو خودت بالاسرشون باش به من چه 

تو زاییدی من بزرگ کنم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
دیروز موها منو سفید کرد از بس بهش گفتم درس بخون چپ چپ نگام میکنه و مسخره بازی در میاره میگه نمیخوام ...

احمقن اون پدر و مادرت که تو یه همچین شرایطی دارن طلاق میگیرن و همه تونو دارن نابود میکنن

بدترین زمان برای جدایی همین سنین میانسالیه بسیار آسیب زننده اون هم با وجود ۳ تا بچه🤦‍♀️🤦‍♀️

مادر بنده هر موقه زنگ میزنه میگه درس یاد پسرم بده میگم درس نمیخونه قهر میکنه گوشی قطع میکنه

ببخشید با عرض معذرت مامانت اگه عقل درست و حسابی داشت بعد از بیست و چندسال زندگی و پس انداختن ۳ تا بچه فیلش یاد هندوستان نمیکرد که بره برا طلاق و شماهارو نابود کنه.از این به بعد دیگه میخواد چه غ .ل.طی بکنه تو زندگیش؟

از بس حرصم دراومد از دست مامانت😡

ببخشید با عرض معذرت مامانت اگه عقل درست و حسابی داشت بعد از بیست و چندسال زندگی و پس انداختن ۳ تا بچ ...

پدر چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

معتاده  چند سال بیکار  شربت متادون مصرف میکنه هر روز فحش میده ب ما پدر چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

😶عججججب🤑