2777
2789
عنوان

همونم که در خونه قفل کردم نزاشتم داداشم بره مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوندم تاپیک قبلیتو 

بخوای سر امتحان قران یه بچه کلاس هفتمی اینقدر حرص بخوری پیر میشی ببین کی بهت گفتم 

خودتو اذیت نکن اینقدر 

میخواد درس بخونه یا نه مهم نیست 

الان هم خواهر برادرت رو با خودت سر لج انداختی

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

دارم فکر میکنم مامانت با چه جرئتی بچه‌هارو با تو تنها میزاره نمیترسه بلایی سرشون بیاری!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
بمیرم برا اون دوتا بچهکاش مامانت یکاری کنه اون دوتارو نجات بده

دیروز موها منو سفید کرد از بس بهش گفتم درس بخون چپ چپ نگام میکنه و مسخره بازی در میاره میگه نمیخوام نمیخونم التماس میکردم بخون نخوند بهش گفتم نمیزارم بری امتحان بدی گفت نزار (فکر کرد باهاش شوخی میکنم) اول از خواب بیدارش کردم براش تخم مرغ سرخ کردم خورد بعد در رو قفل کردم دیدم صدا خواهرم بلند شد زنگ زد مامانم که دخترت انگار بچس نمیزاره داداشی بره امتحان بده مامانم گفت در رو باز کن نکردم خواهرم گفت میای مثل سگ کلیدا رو میدی منم بهش گفتم حالا نشونتون میدم سگ کیه کلیدارو ندادم بهم میگه عقده ی خواهر تنی من نیستی و مشکل مغزی داری از اونور داداشم با چوب اومد منو بزنه در اتاق قفل کردم    . خلاصه داداشم از سر دیوار پرید رفت امتحانشو بده . امتحان قران داشت.   کلاس هفتمه  خواهرم دهم خجالت نمیکشن ازم کوچیک ترن اینطوری با من حرف میزنن . هفت ماه من دارم غذا درست میکنم _مامانو بابام دارن طلاق میگیرن _ خونه تمیز میکنم از دانشگاه بابام محرومم کرده نزاشت برم و حتی سال دیگم نمیتونم برم چون هیچی نخوندم میمونه سال بعدش که اگه مامانم خونه پیدا کنه برم پیشش که بتونم درس مو بخونم

😶عججججب🤑

گفتم که تاپیک قبلی گفتم

الان داشتم میخوندم 

ببخشیدا به تو ربطی نداره کی درس میخونه کی نمیخونه 

چقدر رفتارت بدِ

تو نمیتونی اونا رو برده کنی گوش به فرمانت باشن

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

گلم شما بزرگتری و همین که از درس خوندن منعت کردن باید بیشتر بفکر خواهر و برادرت باشی

توروخدا حامیشون باش، پدر و مادرت بفکر شما نیستن لااقل شما بفکر خودتون باشید

نمک رو زخم هم نپاشین

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

نمیدونم چی بگم، هرکی نفرین  کرده  برکشته به خودش.... تا اتفاق بدی براتون نیفتاده یه صدقه، یاخون ریزی انجام بدین

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
خوندم تاپیک قبلیتو بخوای سر امتحان قران یه بچه کلاس هفتمی اینقدر حرص بخوری پیر میشی ببین کی بهت گفتم ...

بخدا  تاوانشو ازشون پس میگیرم من نه خدا پس میگیره که این هفت ماه از دستم غذا خوردن  حق دارم به گردنشون

😶عججججب🤑

گلم شما بزرگتری و همین که از درس خوندن منعت کردن باید بیشتر بفکر خواهر و برادرت باشیتوروخدا حامیشون ...

الان اون جریان صبح تمام پس الان چشون بود 

😶عججججب🤑

عزیزم بچه مسئولیت پذیر و مستقلی هستی فشار هست رو مامانت یکم آرومتر مدیریت کن ، به خودت مسلط باش میدونی که بچه نوجوون یکم تخس میشه اقتضاشه رد میشه ، کاش مامانت یکی دیگه رو پیدا کنه مدیریت کنه خونه رو شما تجربه نداری هم خودتو اذیت میکنی هم بقیه رو 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱