2777
2789

سلام 

راستش من میخوام برای هفته دیگه با دوستام تولد بگیرم ۱۴ سالمه اولین بارمه میخوام با دوستام تولد بگیرم و میخوام باغمون تولد بگیرم و اونجا امنه راستش میخواستم از ساعت ۳ تا ۹ بگیرم که هم دیر وقت نشه هم وقت داشته باشیم مامانم میگه نه و بده و... به نظر شما این ساعت بده یا نه اگه بده پیشنهاد بدین چه ساعتی باشه بهتره نمیخوام زمانش کم باشه و اینکه مامانم میگه از اول تا آخر تولد باید خودشم باشه و میگه اونجا خرابکاری میکنید... منم گفتم خب مامان اگه ساعت ۳ شروع میکنیم تولد و تو تا ساعت ۴ بمون موقع چایی و خوردن و اینا که خرابکاری نکنیم بعد برو ساعت ۸ بیا با شام که تا ۹ بمونی میگه نه نمیشه تو باغ تنها باشید و این حرفا اگه تو خونه باشه غمی نیست منم گفتم خب باشه تو خونه بگیریم بعد دوباره میگه نه نمیشه تو خونه تنها بمونید اصلا نمیفهمم شما بگید پیشنهاد من بد بود یا خوب مامانم باشه یا نه من هم تولد بعضی دوستام رفتم هم خونشون هم باغشون نه مادرشون بودن نه کسی امنیتم کامل بود و خیلی خوش گذشت حالا شما راه حل بدید به مامانم نشون بدم

ببخشید اگه سرتونو درد آوردم ولی لطفا کمک کنید

با مامانت محالفت نکن منم همسن تو اینجور بودم

یه چیزی میدونه ازت بزرگ ترم هست مطمئنن بهتر میدونه چی کنه، زمان تولدم زیاده اخه تا 9 شب؟ میخواید چکار کنید هوا تاریکم میشه چون تولد نگرفتی نمیدونی تولد کلا تو 2 3 ساعت جمع میشه دوستانش

تا هفت بمونید

بذار مامانتم پیشتون باشه ممکنه مشکلی پیش میاد بزرگ تر داشته باشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با مادرت مشورت کن تا به نتیجه مشترک برسین شاید نگرانه درسته که میگی تولدای قبلی مشکلی نداشت ولی مطمین باش خانواده دوستات هم نگران بودن و چون بار اولتون هست نخواستن از ذوقتون بزنن 

در حالت کلی بهتره بزرگ‌تر هم پیشتون باشه حتی مادرا هم میتونن باشه اونا یه سمت دیگ شما یه سمت دیگ 

و اینکه عزیزم در همین سن که داری تولد تو باغ میگیری خوشحال باش چون دخترای قبل تر از تو ابن چیزارو نتونستن ببینن 

اینطوری گیر دادی ب مامانت میگی برو حالا فک کرده پیش خودش میخاید چیکار کنید حساس شده زمان تولدم زیاده ...

چون میخوایم شام بدیم بخاطر همین میخوام یه موقع هایی باشه که بشه شام خورد