2777
2789
عنوان

گفت مگه پیرزنی که ناخن کاشت نمیکنی

292 بازدید | 27 پست

من قبلا همیشه ناخنام کاشت میکردم تا از وقتی که شروع کردم نماز خوندن الان همه واسشون سواله که چرا دیگه ناخناتو کاشت نمیکنی نخواستم بگم نماز میخونم الکی منم گفتم حساسیت دارم گفتن یهوو حساسیت گرفتی بعدم گفتن زشته مگه پیرزنی حداقل لاک بزن😐 ولی الان حرفشون تومخمه با اینکه جوابشونو دادم

نماز با کاشت ناخن قبوله با لاک چی؟

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

والا من دیدم با ناخن کاشت نماز میخونن

حالا این بماند ولی چرا کسی ی مدت نماز نمیخونده حالا میخواد بخونه کلی مسخره ش میکنن چقد مریضن بخدا

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه بیشعور بودنمن از لاک و کاشت بدم میاد یعنی پیرزنم☹️

بنظر اونا آره ما پیرزنیم ننه🤣

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

معلومه دیگه جانم با لاک و ناخن قبول نیست.من هی میخوام برم کاشت میگم اگ نماز بخونم چی 

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔

نه با کاشت قبوله نه با لاک 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

والا من دیدم با ناخن کاشت نماز میخوننحالا این بماند ولی چرا کسی ی مدت نماز نمیخونده حالا میخواد بخون ...

آره واسه همین نگفتم نماز میخونم بهشون🤦‍♀️

نماز با کاشت قبول نیست 

چون مانع رسیدن اب به سطح ناخونه 

لاکم باید بزنیو پاک کنی 

حرفشون خیلی بیخود بوده چه ربطی ب پیرزن بودن داره . اتفاقا الان خیلیا به خاطر سلامت بدن و ناخوناشون کاشت و گذاشتن کنار و دیگه انجام نمیدن 

کوتاه نیا اصلا به اونا هیچ ربطی نداره 

کلی اسیب میزنه ب ناخن

لطفا لایک نکنید❤