2777
2789
میفهمم خیلی حس بدیه

بابام تازه فوت شده یه ماه و نیمه

خونه ما بودن خانوادم صبح این پاشد رف بیرون داداشمم قرار بود بزارع در خونه مامانم اینا خاسته بره حموم داداشم بعدشم سرکار ما هرچی زنگ زدیم از صبح تا بعدظهر گوشیش خاموش بود ته دلمون میگف اتفاقی افتاده براش

زنگ زدم شوهرم گفتم مطمئنی بردیش در خونه ازش خبر نداری صبح تا الا گوشیش خاموشه گف اره مطمئنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم خیلی حس بدیه

دیگ ما مطمئن شدیم ک رفته خونه و احتمال دادیم گاز گرفتش دوراز جون ی نفر رو فرستادیم ک بره محل کارش گف نیومده اونجا دیگ ما ماشین گرفتیم اومدیم تا خونه مادرم اینا ب هول

رسیدیم خونه دیدیم نیست زنگ زدم شوهرم گفتم کجایی گف داداشت پیش منه خونتونم خاب بوده 

منم دعوام شد باهاش گفتم چرا دوروغ میگی ما داغ دیده ایم از اول میگفتی با توعه مامانم تا مرز سکته رفته سر این دعوامون شد گف تو غلط کردی کلید خونمو ببری بدشون منم کلیدا و بچمو دادم بش و رف ک رف 

دیگ ما مطمئن شدیم ک رفته خونه و احتمال دادیم گاز گرفتش دوراز جون ی نفر رو فرستادیم ک بره محل کارش گف ...

عزیزم...

خدا پدرتون رو بیامرزه و به شما هم صبر بده

خودتو ناراحت نکن بخاطر دعواتون عصبی شده اینجوری گفته وگرنه قطعا اینجوری نیست

میشه 

عزیزم...خدا پدرتون رو بیامرزه و به شما هم صبر بدهخودتو ناراحت نکن بخاطر دعواتون عصبی شده اینجوری گفت ...

ممنون.چن وقتی حس میکنم ارزشی برام قائل نیست

بدترین کارا بدترین بی احترامیا

وای عزیزممنم تجربه تقریبا مشابه داشتم جدا شدی ازش؟

پاک نکردم پیامارو. جدایی که راستشو بخوای هیچ رابطه ای دوستانه ای نبود اون بخاطر اینکه خیلی سر تر از من بود چ قیافه و ... حتی دوستم نشد با من ، من مثل احمقا فقط باهاش سکسچت میکردم اونم دیگه گفت بیاد تا س،کس کنه ک گفتم من عروسک جنسیت نیستم بیا بیشتر آشنا شیم ک بهم گفت تو فقط ج...ندمی و تمام هیس 💔 🥲 بعد گفتمش ک من دوست داشتم ک فیلم دادم وگرنه اینمه هستن ... گفتم خوشم میومد ازت حتی گفته بودم کاش همونقد دوست دارم دوسم داشتی 

ولی می‌دونی من واقعاااااا زشتم خیلی زشت ، اونم خوب بود، حق دارن دوسم نداشته باشن 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
خیلی اعصابم خورده انقد ک با فحش زشت صدام میزد خودم هم قبول کرده بودم اعصابم بد خورده

شما خودتون شرایط و فراهم آوردین که همه جوره بی احترامی و سواستفاده کنه

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤
شما خودتون شرایط و فراهم آوردین که همه جوره بی احترامی و سواستفاده کنه

هر چی میشد می‌گفت التماس کن خواهش کن بگو فلان.... من فقط ی گرایشمو گفتم

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
هر چی میشد می‌گفت التماس کن خواهش کن بگو فلان.... من فقط ی گرایشمو گفتم

گرایشت چیه؟

چند سالته؟

متاسفم ولی اصلا کارهات نرمال نبست

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

😑چند سالته ؟

۲۰

گرایشت چیه؟چند سالته؟متاسفم ولی اصلا کارهات نرمال نبست

اره میدونم نرمال نیستم 

گرایشت چیه؟چند سالته؟متاسفم ولی اصلا کارهات نرمال نبست

بی دی اس ام ولی نه همیشه گاهی