2777
2789
اره میدونم نرمال نیستم

یه فکری به حال خودت بکن

یه تاپیک‌دیگه هم‌خوندم‌کارهایی که کردی

باورم‌نمیشه یک دختر با خودش همچین‌کاریبکنه

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی دی اس ام ولی نه همیشه گاهی

خودتو‌درمان‌کن

ازت سواستفاده میکنن بعد هم با فیلمهات اخاذی میکنن

برای خودت ارزش قائل باش

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

واقعا فکر کردم ۱۲-۱۳ سالته

مثل احمقام از بس،، آخری بهش گفتم دیگه گفتم فک کردی خرم از بس خر بازی در اوردم 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
خودتو‌درمان‌کنازت سواستفاده میکنن بعد هم با فیلمهات اخاذی میکننبرای خودت ارزش قائل باش

نه بابا اصلا در اون حد نیستم راستش 😅😂 اونم اونجوری نیست اصن خودش همه چی داره 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
مثل احمقام از بس،، آخری بهش گفتم دیگه گفتم فک کردی خرم از بس خر بازی در اوردم

نمیدونم چی بگم

دیگه بچه نیستی بیست سالته تا الان باید میفهمیدی که با خودت و آینده ات چیکار کردی

مشکل خاصی داری؟حس میکنم طبیعی نیست رفتارت

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤
نمیدونم چی بگمدیگه بچه نیستی بیست سالته تا الان باید میفهمیدی که با خودت و آینده ات چیکار کردیمشکل خ ...

اره مشکل ک زیاد دارم تو سرم صدا می‌شنوم نمیدونم حتی واقعیه یا نههه😬😬 دارو هم خوردم ولی قطع نشدن

اره مشکل ک زیاد دارم تو سرم صدا می‌شنوم نمیدونم حتی واقعیه یا نههه😬😬 دارو هم خوردم ولی قطع نشدن

خدا کمکت کنم به حق پنج تن

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤
نمیدونم چی بگمدیگه بچه نیستی بیست سالته تا الان باید میفهمیدی که با خودت و آینده ات چیکار کردیمشکل خ ...

همش فک کن صداست تو سرم....

هیچچچچچچچچچ دوستی ندارم هیچی، هیچکسسسسس دوسم نداری از بسی ک زشتم..... خیلی بدبختم هیچکس حرفم باهام نمیزنه....

حرف میام بزنم فقط خانوادم و دارم دیگه خب میان میگن بسه نگو.... ندارن حصلمو...

بابام همش چکم می‌کنه تحقیر می‌کنه هرچی میشه نتو قط میکنخ

خدا کمکت کنم به حق پنج تن

مرسی ابجی

پاک نکردم پیامارو. جدایی که راستشو بخوای هیچ رابطه ای دوستانه ای نبود اون بخاطر اینکه خیلی سر تر از ...

چندسالته عزیزم؟

چرا اینکارو با خودت میکنی؟

اولا مطمئنم خودت فکر میکنی زشتی ثانیا اصلا زشتم باشی چیه مگه؟ آسمون به زمین میاد؟ تحصیلات عالی/کار عالی/درآمد عالی و ... زیبایی میخواد؟ صادقانه بگم پول داشته باشی همه چی داری پس به جای اینا تمرکز کن که از یه راهی به درآمد برسی

من مثل تو خودمو زشت نمیبینم ولی بازم کاری به پسرا ندارم و دارم جون میکنم که به پول برسم چون به این نتیجه رسیدم قدرت توی پوله نه هیچی دیگه

هرچی ازش داری پاک کن و از همه جا بلاکش و دیگه اجازه نده هیچکس ازت سواستفاده کنه

میشه 

چندسالته عزیزم؟چرا اینکارو با خودت میکنی؟اولا مطمئنم خودت فکر میکنی زشتی ثانیا اصلا زشتم باشی چیه مگ ...

۲۰. چون نیاز داشتم بهش خوشم میومد ازش ، بعد چرا زشتم واقعا ، رفتم چندجا برا کارآموزی پرسیدم فک کنم سر همین زشتیم قبول نکردن ... دانشگاه هم میرم برا قیافم هیچکس دوس نمیشه باهام بقیه رفتار خوبی ندارن

۲۰. چون نیاز داشتم بهش خوشم میومد ازش ، بعد چرا زشتم واقعا ، رفتم چندجا برا کارآموزی پرسیدم فک کنم س ...

نمیتونی عکس بدی؟

عزیزم شاید اینقد اعتماد به نفست پایینه و خودتو زشت میبینی باعث میشه

اگه میتونی برو پیش روانشناس یا حداقل با خدا ارتباط بگیر و ازش بخوا کمکت کنه

اینقد نا امید نباش فکر کردی خدایی که با عشق بنده شو خلق میکنه تنهاش میذاره؟ یا همه ی درهارو به روش میبنده؟ نه عزیزم مطمئن باش هرجوری باشی بهترین چیزا قسمتت میشه 

میشه 

نمیتونی عکس بدی؟عزیزم شاید اینقد اعتماد به نفست پایینه و خودتو زشت میبینی باعث میشهاگه میتونی برو پی ...

فرستادم ولی نوشت بزودی منتشر میشه 

من وقتیم با خدا بودمم مشکلاتم حل نشدن راستش برا خدا مهم نیستیم ما

فرستادم ولی نوشت بزودی منتشر میشه من وقتیم با خدا بودمم مشکلاتم حل نشدن راستش برا خدا مهم نیستیم ما

باشه عزیزم ببینم میاد

میدونی نا امیدی از خدا گناهه؟

شما نباید صرفا بخاطر اینکه مشکلاتت حل بشه بری سمت خدا باید عاشقش باشی بخاطر چیزایی که بهت داده 

میشه