2777
2789
ارزششو داره یعنی!؟؟در مورد مدیریت بازرگانی خیلی تحقیق کردم🙂ولی بازم دو دلم رشته خوبیه!؟شما راضیید!؟

اره ارزش داره

همه مدیریت ها خوبن

ولی اگه درست خیلی خوبه برو مدیریت دولتی

اگه متوسطه در حد بازرگانی و صنعتی و امور بانکی بخون

اگه درست خیلی خوب نیست و سخت نمره میگیری برو کسب و کار و امور بیمه

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا مثل مدرسه نیست خوبن خداروشکر من آدم بد توشون ندیدمبستگی داره مقصد کجا باشه بعضی مشاغل آزمون میخ ...

جالبه ، شما نظرتتون نسبت به کسایی که دانشگاه میرن فرق میکنن ، همه از دختر پیک می و لاس زدن ها مینالن . امیدوارم منم مثل شما دانشگاه قبول بشم برم امسال

برای ارشد بهترین گرایشش چیه؟بازاریابی استراتژیک و...؟

کارآفرینی

منابع انسانی

مشاور مالی

خیلی زیادن اونایی که گفتید هم میشه قطعا

جالبه ، شما نظرتتون نسبت به کسایی که دانشگاه میرن فرق میکنن ، همه از دختر پیک می و لاس زدن ها مینالن ...

خب اینجور آدما رو من روزای اول میدیدم 

کسی که هدفش این کارا هست که برای درس خوندن دانشگاه نیومده الان بعضیاشون انصراف دادن دیدن نه دانشگاه ازین خبرا نیست اونایی هم که موندن به زودی انصراف میدن بدون شک

ولی تعدادشون خیلی کمه

مثلا کلا ٤٠ نفر بودیم شاید دو سه نفر اینجوری بودن

خب اینجور آدما رو من روزای اول میدیدم کسی که هدفش این کارا هست که برای درس خوندن دانشگاه نیومده الان ...

داری جدی میگی؟ خداروشکرررر ، من ترسم از این آدمای خراب دانشگاه بود اینقدر شنیده بودم دوست نداشتم برم دانشگاه ولی خب نظرت برام جدید بود 

واقعا فاز این آدما چی رو نمیدونم 

داری جدی میگی؟ خداروشکرررر ، من ترسم از این آدمای خراب دانشگاه بود اینقدر شنیده بودم دوست نداشتم برم ...

اره بابا خیالت راحت

سعی کن با آدمایی که مثل خودت هستن رفاقت کنی تا دانشگاه راحت بگذره

چه رشته ای میخوای بری؟

مدیریت ها بازار کاراشون خوبنمن بازرگانی میخونمپدرم دولتی خوند ارشد هم گرفت

دانشگاه آزاد میکروبیولوژی  نمیدونی شهریه چنده ؟ و اینکه میشه مرخصی گرفت ترم اول ؟ و موقع انصراف دانشگاه آزاد هم مشمول جریمه میشه ؟ هزینش 

فارغ التحصیل شدم اگه سوالی دلشتی بگو

دانشگاه آزاد میکروبیولوژی نمیدونی شهریه چنده ؟ و اینکه میشه مرخصی گرفت ترم اول ؟ و موقع انصراف دانشگاه آزاد هم مشمول جریمه میشه ؟ هزینش

فارغ التحصیل شدم اگه سوالی دلشتی بگو

ممنون

اگه خدایی نکرده درسی رو بیفتیم میتونیم تو تابستون پاسش کنیم یا نه حتما باید ترم بعد برداریم

دانشگاه آزاد میکروبیولوژی نمیدونی شهریه چنده ؟ و اینکه میشه مرخصی گرفت ترم اول ؟ و موقع انصراف دانش ...

بین ٣ تا ٤ تومن شهریه ثابت

مرخصی رو نمیدونم

بله موقع انصراف جریمه باید بدی

یکی انجام داده بود دقیق یادم نیست یا ١٠ تومن داد یا ١٥ تومن