2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید درمورد ترمیم معدل حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 47 پست
وقتی میدونی نمیشه قانونشو تغییر دادبجای غر زدن وقتتو تلف نکن و فقط بخون

عزیزم ما نگفتیم میخوایم تغییرش بدیم گفتم دوستانه صحبت کنیم بهم انگیزه بدیم اگه اطلاعی نداریم ب اون یکی بگه 😊

واییی تاریخخخخ🥴من ک اولین باره میخا ترمیم بزنم دوازدهم میتونم تاریخ یا زبانو نزنم ؟ اخه واقعا سنکین ...

اره عزیزم تو میتونی انتخاب کنی

تاریخ دوزادهم اولش سخته دوبار کتابو بخونی  سومین بار اب خوردن میشه

فقطمم نمونه حل کن

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منی که نمیتونم ترمیم معدل کنم چون یازدهم رو بعضی درس های تخصصی قبول نشدم

خب چرا ثبت نام نکردی ک پاسشون کنی🥺تلاشتو کن تا جای ک میتونی بجنگ حتی اگه خم شدی باز کم نیار خدا بی جواب نمیزاره زحماتمون و

اونو میتونی چن تاشو نری فقط پول همه درسا رو پرداخت میکنی

چرااااااااا انقدر پروفت گوگووووولهههه

دلم ضعف رفتتت خووودا

دقیقا زمانی که برای یه لحظه حواست پرت شه با کله و چنگولکاشون حمله ور میشن تو برنجااا خخخ

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

خب چرا ثبت نام نکردی ک پاسشون کنی🥺تلاشتو کن تا جای ک میتونی بجنگ حتی اگه خم شدی باز کم نیار خدا بی ...

لازم نیست ثبت نام کنم پایه دوازدهمم همراه با درسای دوازدهمم باید پایه یازدهمم امتحان بدم هعییی... 

امسال به شدت دارم تلاش میکنم امیدوارم به چیزی که میخوام برسم ، مرسی از دلگرمیت🥺♥️

وااا اخه من نهایی بودم دوازدهم دیگه چرا باید همه رو ترمیم کنم🥴

خب اگه نهایی بودی پایه 12 رو دیگه به تصمیم خودت میتونی ترمیم نکنی ولی 11 ام اجباریه چون باید برات ازش 20 درصد سابقه ایجاد شه

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

هییی چی بگیم چاره چیه . وقتی هرچقدم فریاد بزنیم کسی نمیشنونه مجبوریم بجنگیم عمرمون و گذاشتیم پای درس ...

من چند سال پیش با بدبختی دیپلم گرفتم مدرسم عوض شد افت تحصیلی شدید و قشنگ گند زدم فکرشم نمیکردم یه روز بازم بخوام بخونمش

چرااااااااا انقدر پروفت گوگووووولههههدلم ضعف رفتتت خووودادقیقا زمانی که برای یه لحظه حواست پرت شه با ...

ای جانم 

ممنونم دقیقا خیلی صحنه قشنگیه

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹
هعیاه چاره ای نیس دیگهحالا هدفت چیه؟پشت موندی؟چی خوندی؟

هدف اولم ک فرهنگیانه حالا صدمو دارم میزارم انشالله ک برسم🐣 آره بخاطر سه تا درس افتاده پشت موندم سال اول ازاد و پیام نور اوردم نرفتم بخاطر شهریه ش. انسانی ام