2777
2789
عنوان

مدرسه خواهرم صادق بوقی رو دعوت کرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 41 پست
آخه صادق بوقی هم حسرت خوردن داره😂تو اینستا بعضی مدارسو میبینم براشون نوازنده میارن میگم چه مدیرای ب ...

حسرت نداره خودم انقدر تو خیابون دیدمش خسته شدم😂

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی روزی تنگ غروب آسمان او او او او. او او او او😂😂😂😂😂

بزمه تی خاله گوشه با تیرکمان عو عوعوعوعوعوعو😂

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

اینکه نمیشناسم وا داره؟؟!!!

یه مدت خیلی معروف شد

خواننده ی ای روزی تنگ غروب آسمان بزمه تی خاله گوشه با تیرکمان او او اواواواواو هست

اسی میترسم بگم ناراحت شی ی بار مدرسه ما ما رو ب د کنسرت حامد آهنگی برنامه اجرا کرد

چه باحال کاش این برنامه هارو بیشتر کنن به بچه ها خوش بگذره از ما که گذشت دیگه سی سالمه زمان ما فقط آخوند میاوردن😂

اسی میترسم بگم ناراحت شی ی بار مدرسه ما ما رو ب د کنسرت حامد آهنگی برنامه اجرا کرد

نهه من حسودی نکردم فقد برام جالب بود، انگار نه انگار همین مدرسه بود که چندسال پیش آخوند میاورد😂حامد آهنگی دوست😍دیدمش

نهه من حسودی نکردم فقد برام جالب بود، انگار نه انگار همین مدرسه بود که چندسال پیش آخوند میاورد😂حامد ...

اون موقع ما اصلا نمیدونستم جامد آهنگی کیه سالای ۹۵ ۹۶😂

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

مدرسه ما هم یه بار گفتن قراره بهنام بان ی بیاد همه خوشحال و شاد بودیم تا اینکه دیدیم یکی از بچه ها خودشو شکل بهنام با ن. ی کرده داره قرص قمر میخونه 😂😐

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
مدرسه ما هم یه بار گفتن قراره بهنام بان ی بیاد همه خوشحال و شاد بودیم تا اینکه دیدیم یکی از بچه ها خ ...

وای😂😂😂😂😂😂

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰