2777
2789
عنوان

با فامیل بابام رفته بودیم بیرون

104 بازدید | 7 پست

رفتیم صبحونه اونور یکی واس بچش مهمونی دندونی گرفته بود حدودا صد نفر مهمون داشتن اینا شروع کردن به حرف زدن در مورد اونا بچه چقده زشته دختره یا پسر؟اسمش انگار هلنه دختره.  زود دندون در نیاورده؟ مگه نمی دونستین مهمونیه کادو می اوردین ارایش اون خانومه چقد بد شده اونقدر گفتن حتی موقع رفتن هم یکی یکی نظر می دادن اون خانومه چقدر شبیه مرحوم دایی اکبره. من هیچی نگفتم ولی حالم بهم خورد. بی فرهنگی تا کجا مگه اونا باهاتون چیکار داشتن سر تونو بندازین پایین غذاتونو بخورین دیگه! مامانم به بابام گفت اونم برگشت گفت اره خانواده خودت خوبن با فرهنگن😑 منم اینجور مواقع یا خودمو با گوشی سرگرم می کنم یا بر می دارم درس می خونم حرف نزنین نمی گن لالین بخدااا

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂           

حالا زن عموم اینا پولدار و لاکچری ان ولی اصیل بودن و با کلاسی و با فرهنگی به این چیزا نیست حرف زدنشو بلد نیست یه بار مامانم و دختر عموم روسریشونو ست کرده بودن بر گشت گفت ها اینجارو عین جفت کره اسب دوقلو شدین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما با خانواده بابام فقط با خودش رفت آمد داریم😂

اخه سه عمر قهر بودیم من هشت سالم بود تازه اشتی کردن می گم دوباره یه دعوا بندازم دوباره قهر کنیم بریم سر خونه زندگیمون البته زن عمو پولدارم هنوز اشتی نکرده

تو بحث پدر و مادرت دخالت نکن

حالا با بحث پدرو مادرم کاری ندارن خانواده بابام خیلی فضولن 

اخه سه عمر قهر بودیم من هشت سالم بود تازه اشتی کردن می گم دوباره یه دعوا بندازم دوباره قهر کنیم بریم ...

از فامیل هرچقدر دور باشی به نفعت 

قهر نکن ولی سعی کن بفهمونی باهاشون حال نمیکنی

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر