2777
2789
عنوان

سوال پوست و مو رایگان بپرسید

125 بازدید | 25 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر مشاوره مراقبتی پوست و مو هستم😊💙

هرمشکلی دارید بگید راهکار و محصول دارم.ضمنا آرایشی بهداشتی دارم و برند های معتبر خارجی کارمیکنم.کرم دستساز گیاهی هم داریم هیچ ماده شیمیایی مضر نداره.

روبیکاهم آیدیم اینه:

Aryas_admin

مشکل تونو بگید کمک تون کنم💖💝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اول پاییز تا آخر زمستان دستام خشکه هر چقدر هم شبا کرم میزنم به محض اینکه میرم بیرون پوست دستام خشک میشه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
میخوام قرمزی اطراف بینیمو از بین ببرم چی بزنم بهشون از بین بره؟

چرا عکس پروفایلت اینه؟

روش کراش داری؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

سلام واسه جوش صورت و بدنم رفتم دکتر قرص راکوتان بهم داد دوماه استفاده کردم پوست صورتم صاف صاف شد بعد دوماه  قرصم رو قطع کردیه بسته شیش تایی قرص آریترومایسین بهم داد الان باز دوباره همه جوشام برگشته به نظرتون علتش چیه؟

عزیزم برا ریزش موی شیشقه بخاطر بستن مداوم مو دم اسبی ، چیکار کنیم ؟

سلام.خون درست به ریشه موهاتون‌نمیرسه بخاطر همین موهاتون اینطور شده

شامپو تغذیه کننده باید بزنید به همراه سرم مو

چرا پیشونیم صاف نیست جوشم نیستا ولی خیلی ناهمواره یه چیزای ریز بی رنگ ...

جوش زیر پوستی دارین عزیزم.باید لایه برداری کنید و با فوم مخصوص پوستتونو شستشو بدید.روبیکا بهم پیام بدید مشکل تونو دقیق بررسی کنم