2777
2789

هروقت باهم حرف میزنیم دعوامون میشه

دیگه دلم نمیخواد باهاشون حرف بزنم

دلم نمیخواد اصلا باهاشون زندگی کنم

شرایط خونمون خیلی تنش زا هست

بابام اضطراب شدید داره و مامانم افسردگی

کاش مبتونستم مستقل بشم ولی پولشو ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایا منم همینم تمام عمر.حتی ساده ترین چیزها تو خونه ما میشه بحث و دعوا. درد ودل که هییییییییییچ.

دقیقا

الان با مامانم داشتم یه بحث خیلی معمولی میکردم که داداشم اومد پریذ وسطو دخالت کرد

یه دعوای بزرگ شد

دقیقاالان با مامانم داشتم یه بحث خیلی معمولی میکردم که داداشم اومد پریذ وسطو دخالت کردیه دعوای بزرگ ...

خدا میدونه ما هم همینطور‌ 

ما دعواهایی میشد در حد خونریزی‌... جلو همسایه ها😔

من الان که سنم بالاست  توی ۳۸ هستم مستقل شدم. 

اما خیلی دیر خیلییییییی 

چون دیگه افسردگی گرفتم. و متاسفانه مثل زامبی ها شدم. 

اما هنوز کابوس دعواهارو میبینم 

هنوز با کوچکترین صدایی شروع میکنم به لرزیدن

خانواده میتونه ادمو به عرش برسونه. میتونه به زیر فرش برسونه. 

خدا میدونه ما هم همینطور‌ ما دعواهایی میشد در حد خونریزی‌... جلو همسایه ها😔من الان که سنم بالاست ت ...

منم ۳۳ سالمه و مستقل نیستم نمیدونم چیکار کنم هرجا برم برا کار حقوقش خیلی کمه

منم ۳۳ سالمه و مستقل نیستم نمیدونم چیکار کنم هرجا برم برا کار حقوقش خیلی کمه

خیلی دعا کن. من از ۳۰ سالگی شبانه روز دعا و نذر و نیاز کردم. و ۳ ماه پیش مستجاب شد مستقل شدم.‌

شاید اگه حتی فقط یکسال زودتر مستقل شده بودم . اینجور افسرده نمیشدم. کاش میشد دکمه مرگمو میزدم. چون دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه . اون گذشته ی تلخ... کتکها ... شکنجه ها.. رهام نمیکنه

خیلی دعا کن. من از ۳۰ سالگی شبانه روز دعا و نذر و نیاز کردم. و ۳ ماه پیش مستجاب شد مستقل شدم.‌شاید ا ...

بخدا الان دارم از مطب دکتر اعصاب و روان برمیگردم ...ی مدت پیش خودکشی کرده بودم نمیفهمیدن مرده بودم.کاش منم بمیرم چون حوصله این زندگیو ندارم دیگه...

بخدا الان دارم از مطب دکتر اعصاب و روان برمیگردم ...ی مدت پیش خودکشی کرده بودم نمیفهمیدن مرده بودم.ک ...

اخی بمیرم برا امثال ماها.‌

منم ۴ بار خودکشی ناموفق داشتم. 

کاش لاقل شاغل بودم 

اینقققققدر خستم که انگار هزار سال زندگی کردم‌ .