2777
2789
عنوان

سین کردم جواب ندادم

117 بازدید | 16 پست

یکی را دوست داشتم شعر می گفتم برایش، گورشو گم کرد غیبش زد بعد ۷ ماه که بالاخره روانم رو دارم درست می کنم دارم برمی گردم به خودم تن لشش اومده با من حرف بزنه منم کاری که خودش انجام داده بود رو انجام دادم سین کردم جواب ندادم به نظرم کار درست همین بود ولی چه سخته مثل خودش رفتار کردن خیلی دوست داشتم بپرسم چرا ولی نمی ارزید یه داستان رو ۲ بار تکرار کنی مخصوصا که با دروغ شروع کرده بود

قاتل روانی دوقطبی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ولت کرد؟ منم پریشب ولم کردو رفت 💔

نگرفته بود که ول کنه 😂چه می دونم یه شبه گذاشت و رفت نزاشت حرفامه بگم🤣 احتمالا خدا می دونست چه آدمیه که از زندگیم بیرونش کرد خوشحالم نیستش

تقریبا ذات نصفشون همینه تا می‌فهمن براش ارزش قائلی میره گفت بهت چرا میره؟

قاتل روانی دوقطبی
نگرفته بود که ول کنه 😂چه می دونم یه شبه گذاشت و رفت نزاشت حرفامه بگم🤣 احتمالا خدا می دونست چه آدمی ...

منم دقیقا همین موضوع برام پیش اومد

طرف یهو گذاشت و رفت

پسرا میتونن یجوری وانمود کنن که خیلی باهات خوبن ولی درواقع ته دلشون علاقه ای بهت ندارن

ولی خب تو اون تایم هم نمیخوان منافعشون از دست بدن

میرن بدون هیچ حرفی که اگر خواستن راهی برای برگشت باشه و با جنگ و دعوا تموم نشده باشه

امید بذر هویت ماست 💚🌱