2777
2789

یک ماه گذشته ولی هنوز یادم نرفته

خیلی حس بدی بهش پیدا کردم تقریبا تنفر

حس میکنم شخصیتمو خورد کرده

حتی گاهی یادم میوفته گریم میگیره

شما بودین چیکار میکردین تو این موقعیت

چرا چی شد یهو 

چی گفته

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما بودین کادو روز پور براش میخریدین؟ واسه روز مادر کادو خوب برا مامانم گرفتم اگ براش نگیرم قطعا دلش میشکنه ولی دقیقا میخام بشکنه

شما بودین میگرفتین یا نه

چون حس خوبی بش ندارم دستو دلم برا خرج کردن هم براش نمیره

واااااالان باهاش چطوری؟!!!

یکی دوروز سرد اللنم ففط بهش سلام میکنم بهشم گفتم حرفت خیلی زشت بودو اینا بعد مهمونی اگ باز تکرار بشه سکوت نمیکنم میخاسم قهر کنم چند هفته ولی نشد مامان بزرگم خونمون بوو

گفت خفه شوداشتم میگفتم مهمونا اونجا بشینن گفت خفه شو

عقل ک نباشد جان در عذاب است

فک کرده مثلا مهمونا و فک و فامیلا میخوان بهش مدال افتخار بدن

معذرت خواهی نکرده؟

مامانت چیزی نگفته؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کار بدی کرده حق داری ناراحت بشی ولی تو هم خودت رو نمیشکستی شوخی می کردی ای بابا بعد می خندیدی والا آدم چی بگه چی می‌تونه بگه پدر و مادرن دیگه کاری نمیشه کرد سرد باش باهاش یه مدت تا بفهمه