2777
2789
عنوان

مشاور پوستی رایگان بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 32 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نظرتون رو راجع به ماسکای خونگی میخوام بدونم خوبه یا نه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

واسه لک کوچیک جای آبله چی پیشنهاد میدید؟و تیرگی زیر چشم

برا تیرگی زیر چشم کرم و سرم داریم.برند دکتر راشل اورجینال

واسه لک هم برند دکتر راشل کرم ضدلک داریم اصله بینظیره به همراه فوم شستشو

من منافذ باز دارم..پوست پرتقالی ..ولی پوستم بسیار خشکه..ابرسان و فوم و تونر استفاده میکنم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
صورتم جوش زیر پوستی داره و اینکه موهام موخوره داره و هرچی موخوره گیری میکنم و روغن تراپی انجام میدم ...

جوش زیر پوستی با اسکراب اوکی میشه.برا موخوره هم یه روغن دادم یه مشتریام اومد ۲ تای دیگه ازش گرفت.اگه میخواین بهتر مشکل تونو بررسی کنم آیدی یا شماره روبیکا یا ایتا تونو بهم بدید عزیزم

سلام. لطفا برای خشکی پوست راه حل بگید. پوستم بیش از حد خشکه و همش پوسته میشه

سلام عزیزم وقتتون بخیر

روتین میخواین شما

شماره روبیکاتونو بهم بدید بیشتر مشکل تونو بتونم بررسی کنم

من منافذ باز دارم..پوست پرتقالی ..ولی پوستم بسیار خشکه..ابرسان و فوم و تونر استفاده میکنم

سلام عزیزم.روتین پوستی تون درست نیستش.شماره روبیکاتونو بدید بهتر مشکل تونو بررسی کنم گلم