2777
2789
پیامت برام خیلی جالب بود متاسفانه خیلی از ایرانی‌ها اینجوری فکر می‌کنن فقط مشخصات دخترا رو دادی تا ک ...

داداشم موقعیتش از همه اینا خیلی بهتره.دوتا خانواده رو میخره میفروشتشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انگار شما مد نظرته بابا هارا برای داداشت بگیری

امضات و پروفایلت❤😍

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

مرسی خواهر شوهر عزیزم نیاز نبود دیگ بگی من کیم😂😂😂

می‌دونستی قراره با هم بیشتر فامیل شیم 😂 نمیزارم ارث و میراث بیوفته دست تو عروووسسس

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
چی گفتم مگه

چه ربطی داره ک پدر دختر ها شغلشون چیه یا چقدر مال و اموال دارن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
اگه دختر دیگه دارم شوهرمن هم هست..پیرخوبیه

واااا، این چه حرفیه 

طرف پدرش ۳۰ سال زن نگرفت 

بعد بیاد زن دوم شه

این رسمش نیست

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
می‌دونستی قراره با هم بیشتر فامیل شیم 😂 نمیزارم ارث و میراث بیوفته دست تو عروووسسس

زکی خسال باطل  بیوفته عزیزم افتااادع😂😂 از قبل همه چی ب اسم من ثبت شده

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

داداشم موقعیتش از همه اینا خیلی بهتره.دوتا خانواده رو میخره میفروشتشون

کسی که واقعا می‌فروشه و میخرع نظر سنجی نمیزاره 

هر کدومو بخواد مستقیم انتخاب میکنه