2777
2789
داداشم موقعیتش از همه اینا خیلی بهتره.دوتا خانواده رو میخره میفروشتشون

داداشت ایلان ماسکم باشه هیچ خامواده ای پولی نیست ولی انگار شمارو خریدن و فروختن ب ی ادپ بی شخصیت خدا برسه ب داد اون عروسی ک قراره زنداداشت شه این چ طرز صحبته

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زکی خسال باطل بیوفته عزیزم افتااادع😂😂 از قبل همه چی ب اسم من ثبت شده

گفتم چرا بابات زن نگرفته 

نگو از دست تو نمی‌توانست نفس بکشه

بیچاره داداش همه چی تمومم گیر کی افتاده😭💔💔

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
استارتر برادرتون چی داره حالا ک بحثون فقط پوله؟

😂😂 ی خواهر سلیطه از خود راضی ک فک میکنه دختر ایلان ماسک😂

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

گفتم چرا بابات زن نگرفته نگو از دست تو نمی‌توانست نفس بکشهبیچاره داداش همه چی تمومم گیر کی افتاده😭� ...

😂 حالا بابام ک فوت شده ولی مامانمو اره ب خاطر این ندادم شوهر😂😂😂😂 داداشت پیش من خیلیم راحته هه دختره عفریته فتنه ریز 

داداشت ایلان ماسکم باشه هیچ خامواده ای پولی نیست ولی انگار شمارو خریدن و فروختن ب ی ادپ بی شخصیت خدا ...

ولش کن اینو 

فقط برای این آدما دعا کنیم هدایت بشن که گند زدن به ازدواج تو ایران 

ولش کن اینو فقط برای این آدما دعا کنیم هدایت بشن که گند زدن به ازدواج تو ایران

دقیقا..‌

😂 حالا بابام ک فوت شده ولی مامانمو اره ب خاطر این ندادم شوهر😂😂😂😂 داداشت پیش من خیلیم راحته هه د ...

وای ببخشید خدا رحمتش کنه🙏🏻❤️

فک کردم دختر ریس جمهور واقعی هستی😂 خب خداروشکر برم برنامه مخ زدنمو بچینیم 

مشخصه کاش عالیه کجا زن به این خوبی میخواد گیر بیاره😂❤️❤️😍

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
وای ببخشید خدا رحمتش کنه🙏🏻❤️فک کردم دختر ریس جمهور واقعی هستی😂 خب خداروشکر برم برنامه مخ زدنمو بچ ...

فداتشم من

قربونت برم😂😂😂😂😂اهااااا منظودت این بود همین دختر پزشکیانم😂😂😂😂🤣 شت

فدااتشم من