2777
2789
عنوان

خیلی خسته م از این اوضاع

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 30 پست
از خدا کمک بخواه. سعی کن نمازهات رو سروقت بخونی. اگر میتونی هر روز قرآن بخون ، حتی به اندازه 10 آیه. ...

برادرم کلید خونه رو داره و ۲۴ ساعته و وقت وبی وقت  میاد خونمون 

ای کاش نیاد 😔

(امضام)

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

منم فقط سپردم به خداولی واقعا خسته شدیم منو مادرمپدرم که کلا به جای حمایت از ما طرف اونارو میگیره در ...

شما و مادرت هم بیخیالشون بشید. 

بذارید هر توقعی دارن ، از پدرتون داشته باشن. 

شما و مادرت بیشتر به فکر خودتون و آرامش تون باشین. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادرم کلید خونه رو داره و ۲۴ ساعته و وقت وبی وقت میاد خونمون ای کاش نیاد 😔(امضام)

چرا کلید رو داره؟

نزدیک شما زندگی میکنن؟ 

چشم حتما دعا میکنم. 

إن شاالله به زودی یک ازدواج خوب نصیبت بشه و در کنار همسرت آرامش داشته باشی و خوشبخت و عاقبت به خیر بشین. 🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد  💚

پس تا جایی که میتونید ، ازشون فاصله بگیرید.ارتباطتون رو با اونها کمتر کنید. حتی اگر لازمه ، کمتر باه ...

مدتیه منو مادرم با عروسمون اصلا حرف نمیزنیم

ولی برادرم میاد میره کلا کاری باهاشون‌ نداریم ما

ولی توقع دارن هروقت هرکی میاد خونه ما ما به اونام بگیم که بیان اینجا چون توهم میزنه ما پشت سرش حرف میزنیم اگه نباشه

در حالیکه بارها مهمون اومده خونه مون ولی اون اصلا خونه نبوده و نیومده بعد بدهکارش شدیم بابت نبودش و بابت اینم برا نا دردسر درست کرده

شما و مادرت هم بیخیالشون بشید. بذارید هر توقعی دارن ، از پدرتون داشته باشن. شما و مادرت بیشتر به فکر ...

آخه توقع داشتن از پدرم هم به زندگس ما برمیگرده

ازدواج کردن خونه ساختن که مستقل باشن نه که همه توقعاتشون از خونواده ما باشه

چرا کلید رو داره؟نزدیک شما زندگی میکنن؟ چشم حتما دعا میکنم. إن شاالله به زودی یک ازدواج خوب نصیبت بش ...

عزیزم میشه برا منم دعا کنی🥲

میخوان کنکور بدم دعا کن رشته  و دانشگاهی که میخوام قبول شم و برم واقعا نبینم برادرم و زنشو

مدتیه منو مادرم با عروسمون اصلا حرف نمیزنیمولی برادرم میاد میره کلا کاری باهاشون‌ نداریم ماولی توقع ...

به مادرت بگو که با پدرت صحبت کنه و بهش بگه درسته نزدیک هم زندگی می‌کنیم ، ولی ما دو تا خانواده مستقل هستیم. 

مگه وقتی اونها مهمون دارن ، ما رو دعوت میکنن؟ 

کلا در موردشون با کسی حرف نزنید ، حتی درد و دل نکنید.

نشون بدید که اصلا اهمیتی ندارن که حتی بخواهید در موردشون با کسی حرف بزنید.

با اعتماد به نفس باشید.

کاری هم بهشون نداشته باشید. 

آخه توقع داشتن از پدرم هم به زندگس ما برمیگردهازدواج کردن خونه ساختن که مستقل باشن نه که همه توقعاتش ...

بله درسته. 

ولی پدر شما خودش باید حد و مرزش رو با زندگی برادرت مشخص کنه ، 

در غیر این صورت شما و مادرت مدام با پدرت دچار بحث و دعوا میشین. 

عزیزم میشه برا منم دعا کنی🥲میخوان کنکور بدم دعا کن رشته و دانشگاهی که میخوام قبول شم و برم واقعا ن ...

چشما حتما. 

إن شاالله حاجت دلت برآورده به خیر بشه و به خواسته دلت برسی و موفق و سربلند بشی. 🌸

آخه توقع داشتن از پدرم هم به زندگس ما برمیگردهازدواج کردن خونه ساختن که مستقل باشن نه که همه توقعاتش ...

نزدیک هم زندگی کردن ، معمولا با خودش مشکلات به همراه میاره.

الان خونه که دارن ، دیگه خودشون باید سر کار برن و زندگیشون رو با هم بسازن. 

یعنی توقع دارن پدرت خرجشون رو بده؟ 

چرا کلید رو داره؟نزدیک شما زندگی میکنن؟ چشم حتما دعا میکنم. إن شاالله به زودی یک ازدواج خوب نصیبت بش ...

خانواده بهش دادن 

پسر بزرگه زشته کلید خونه رو نداشته باشه 😏

اره نزدیکمونه 😔

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

خانواده بهش دادن پسر بزرگه زشته کلید خونه رو نداشته باشه 😏اره نزدیکمونه 😔

💔

توکلت به خدا باشه. 

نمیدونم مشغول چه کاری هستی؟ 

ولی إن شاالله به زودی ازدواج خوبی نصیبت بشه و خوشبخت بشی و از برادرت هم فاصله بگیری. 

💔توکلت به خدا باشه. نمیدونم مشغول چه کاری هستی؟ ولی إن شاالله به زودی ازدواج خوبی نصیبت بشه و خوشبخ ...

خآنه دارم 

قربون کریمی خدا 

ممنونم خدا از زبون خیرت بشنوه 

خآنه دارم قربون کریمی خدا ممنونم خدا از زبون خیرت بشنوه

الهی آمین. 💚

اگر خودت علاقه داری ، یه کار هنری یاد بگیر. 

(هر کاری که خودت دوست داری) 

ببین فرهنگسرا یا سرای محله تو منطقه تون هست؟

دولتی و مطمئن هم هستن. 

اگر به هر دلیلی هم شرایط رفتن به بیرون از خونه رو نداری ، اشکالی نداره ، از آموزش های اینترنتی و مجازی استفاده کن. 

خودت رو تو زمینه های مختلف پیشرفت بده. 

الهی آمین. 💚اگر خودت علاقه داری ، یه کار هنری یاد بگیر. (هر کاری که خودت دوست داری) ببین فرهنگسرا ی ...

جایی ک زندگی میکنم خیلی کوچیکه طوری ک میشه تمام شهر رو پیاده رویی کرد و خسته نشی