2777
2789

من دوسه روز اول نمیرم بعدش میرم البته چون زمان پریودییم میدونم اون روز حموم میکنم دیگه تا دوروز سه روز اذیت نشم برا حموم 

بعدش دیگه روزی یبار یا دوبارم لباساتو عوض کن 

موهاتم جدا میتونی بشوری

من که همیشه میرم فرقی نمیکنه به حالم روز اولم میرم بدم میاد احساس میکنم کل بدنم کثیفه 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ بدنت بو نگرفته نرو

کلا دو روز اول ترو و روز سوم برو

هرچند خودم از وقتی ک پریود شدم تا الان همیشه حموم میرفتم حتی روز اول بارها رفتم.... ولی پیشنهادم اینه اگ واجب نیس نرید تا روز سوم، اونم تایم کم و سرپا

طبق شرایط خودت باید بسنجی ک برات واجبه یا ن، ن طبق حرف بقیه ک وای هر روز باید رفت و فلان و بهمان. 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
من تا روز چهارم پنجم شدیده اخه

منم تا سه روز زیادم ،ولی میرم حال بدی پیدا میکنم اگه نرم ،برم هم تا چن ساعت درد و خونریزیم زیاد میشه ولی چاره چیه نمیشه که نرفت

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

باز الان یه عده فاز اه اه پیف پیف میگیرن

خیلیا هستن با سه چهار روز حموم نرفتن بدنشون بو عرق نمیگیره شاید مشکل از خودتونه که بو میدین  

منم خیلی اذیت میشم اسی چند روز اول و نمیرم اگه برم دو یا سه روز آخر میرم مگه ایننه خیلی واجب باشه مجبور بشم روزای اول برم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من دوسه روز اول نمیرم بعدش میرم البته چون زمان پریودییم میدونم اون روز حموم میکنم دیگه تا دوروز سه ر ...

منم مث شماام

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

من روز های اول برم از شدت دل درد میمیرم

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

اگ بدنت بو نگرفته نروکلا دو روز اول ترو و روز سوم بروهرچند خودم از وقتی ک پریود شدم تا الان همیشه حم ...

خب مشکل اینجاست بوی بدی میدم هرچقدر هم لباسامو عوض کنم و عطر بزنم فایده نداره تا وقتی ک حموم برم😭

مثلا الان روز دوممه بوی بدی میدم ولی خون ریزیم خیلی شدیده نمیتونم برم

از روز چهارم پنجم میتونم برم