2777
2789
عنوان

بنظرتون پدرم مریض روانیه ایا یا نرماله

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 30 پست
عزیزم به نظر خودت همچین فردی نرماله ؟ کاش ریشه همچین افکاری هر چی زود تر ریشه کن بشه خدارو به حق بود ...

انشاالله روانیمون کرده حتی نمیزاره داییمو ببینم یا عموم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چونکه خودش به زن و بچه مردم نگاه بد می‌کنه فکر می‌کنه بقیه هم مثل خودشنکافر همه را به کیش خود پندارد

اصلااااا اینطوری اینا پارانوئیدن این حرفا چیه 

بابای من چشم پاکه ولی همینه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بابای من 180 درجه متفاوت

بابای من میگه تو خونه نباید پرده باشه اگه قرار بود پنجره رو با پرده بپوشونیم دیوار بود بهتر بود.شوهر من رو پرده حساسه🤦‍♀️منم تو اون خونه بزرگ شدم با پرده خفه میشم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

انشاالله روانیمون کرده حتی نمیزاره داییمو ببینم یا عموم

تو برای ازدواج ات حواست باشه که با کی ازدواج میکنی 

پدر بچه‌هاتو درست انتخاب کن 

برای بچه ات مادر خوبی بشو به جاش و بهشون حجاب اجباری تحمیل نکن 

دین رو تحمیل نکن 

بگذار بچه ات با دل خودش 

انتخاب کنه 

چه پوشش اش رو 

چه اعتقادش اش رو 

متاسفانه خودم دچار تپش قلب شدم روانم داغونتازه عصبیم هست, پارسال کنکورمو گند زدم

سعی کن اهمیت ندی

پدر من این رفتار خوبشه یعنی... بقیشو تو تاپیکای قبلیم گفتم واقعا زندگیمون داغونع

وای چ پدر خوبی قدرشو بدون

نبابا اونم رفتارای بد زیاد دیگه داشت

ولی با پرده مخالف بود با ازادیم کاری نداشت اما رو چیزای دیگه گیر بود و رو مخ

عقایدشو ب زور میخواد بهت منتقل کنه

نماز خوندنش قران خوندنش همش باعث شد من دوری کنم از قران و نماز

بی احترامیاش همه و همه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شما سعی کن خوب درس بخونی یا ی مهارت خوب یاد بگیری و ی همسر در آینده انتخاب کنی که بددل نباشه 

البته اینا یکم که پا به سن میذارن بهتر میشن و دیگه توان زورگوییشون کمتر میشه 

باید با مادرت دست به یکی کنید کمتر به حرفاش گوش کنید و بها بدید .اصلا حرف میزنه یا فحش میده نادیدش بگیرید و کار خودتونو بکنید بذارید بفهمه از اهمیتی برخوردار نیست 

افرین👏👏👏حرفهاتون طلاست

من خیلی افرادی رو میشناسم

که چه ضربه های سختی از افراد این مدلی و مذهبی بودن شدید خانواده اشو خوردن 

افرادی که برای اون رفتار هایی که دیدن هیچوقت طعم خوشبختی و خوشحالی رو نکشیدن 

ولی در اخر خیلی هاشون که ازدواج کردن همون با  فرمون پدر مادرشون جلو رفتن 

و پیبینم الان بچه هاشون همون مشکلات رو دارن ! 

شاید شما و امسال ات توی خانوده بسته ای دنیا اومده باشن 

ولی سعی کنیم این ها رو تغییر بدیم 

ما به جای اون ها پدر مادرای خوبی بشیم 

بچه هامونو چوری بزرگ کنیم که میخواستیم ما بزرگ شیم 

یا خدا

اره این مشکل درست بشو نیس مامانمو زجرمیده مارو اززندگی زده کرد واصلا قبول نداره فک میکنه چیزایی توذهنش میگذره واقعیته

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫