2777
2789
عنوان

ریزش مو

48 بازدید | 12 پست

من ریزش مو و کم پشتی شدید مو دارم دکتر پوست از پارسال تا حالا چندتا قرص نوشته دوتاستراید و قرص ماینوکسیدل و اسپیداکتون دیروز هم که رفتم پیشش دوباره قرص جدید نوشته هنوز هم هیچکدوم نخریدم و برام اذر ماه ازمایش نوشت ازمایش دیروز دید و گفت دارو ها رو بخور و دوباره یکماه دیگه ازمایش بده منم نمیخورم چون داروهاش خیلی عوارض داره حتی پارسال هم نخوردمشون الکی بهش گفتم خوردم نمیدونم چکار کنم راهی به جز مصرف دارو سراغ دارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا همش دروغه کوتاه هم کردم پزشکان میگن کو تاهی تاثیر روانی فقط مو از ریشه رشد میکنه ربطی به ساقه ن ...

منم همین مشکلو دارم اما موهای من پرپشت و حالت داره دوسال کوتاه میکردم خوب بود اما الان ک بلند شده تموم خونه پر از موهای منه میخام برم دوباره کوتاه کنم

وقتی داروهارو نمیخوری دیگ چرا الکی الکی هعی ب اون پزشک مراجعه میکنی؟

مکمل های باکیفیت بخر بخور... مشکل اگ هورمونیه قرص مخصوصشو باید بخوری تا خوب شی... مکمل پریودین ی همچین چیزی برا ریزش مو هورمونی خوبه... اسمشو دقیق تر سرچ کن تو نت 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
وقتی داروهارو نمیخوری دیگ چرا الکی الکی هعی ب اون پزشک مراجعه میکنی؟مکمل های باکیفیت بخر بخور... مشک ...

من ۴ شیشه فیتو خوردم تاثیر نداشت درباره پریورین هم از دکتر پرسیدم گفت برای شما خوب نیست

من ۴ شیشه فیتو خوردم تاثیر نداشت درباره پریورین هم از دکتر پرسیدم گفت برای شما خوب نیست

یا دکترتو عوض کن یا همون داروهارو بخور 

هر دارویی عوارض خودشو داره... شما اگ میخوای درمان کنی باید همونارو بخوری یا ب دکترت بگی اگ راه حل دیگ ای داره بهت بگه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
یا دکترتو عوض کن یا همون داروهارو بخور هر دارویی عوارض خودشو داره... شما اگ میخوای درمان کنی باید هم ...

بعد کلا خودشیفته هست اگر بگی راه ریگه ممکنه بهش یر بخوره 

والا درست جواب ادم نمیدن که ارثی یا هورمونی

خانواده ات کم پشت موهاشون یاریزش دارن؟

خواهرشوخر من ب شدت کم پشته موهاش و ریزش شدید داره کلیم میرسه ب موهاش ولی نتیجه عکس میده بهش چون ارثیه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

خانواده ات کم پشت موهاشون یاریزش دارن؟خواهرشوخر من ب شدت کم پشته موهاش و ریزش شدید داره کلیم میرسه ب ...

مامانم نسبت به سنش موهاش خوبه بد نیست بابام تو جونی هاش سرش پر بود الان کم پشت شده که سنش بالا رفته