2777
2789

تجربه مادرا خیلی خیلی بهتر از حرف مشاور و دکتره این بهم ثابت شده لطفا کمک کنید روح و روانم داره نابود میشه پسرم کلا دو سال و نیمه شه ولی به شدت مهرطلبه در برابر بچه ها اصلا از خودش دفاع نمیکنه مثلا یه اسباب بازی دستش باشه اگ یه بجه گریه کنه بخواد یا بیاد بگیره ازش خودش جلوتر میره میده بهش در حالیکه راضی نیس مثلا یه بچه بغلش کنه یا بخواد کمکش کنه سریع میبوستش مثلا میریم بیرون زل میزنه به دیگران که بهش توجه کنن یکی نگاش کنه و بخنده انقد هیجانی میشه خوشحال میشه دمام شب گریه کردم واقعا نمیدونم چکار کنمتازه منو باباش خیییلی بهش محبت میکنیم تمام وقت به فکرشیم همه کار میکنیم کمبودی نمیزاریم  دارم دیوونه میشم میشه درستش کرد یا تا بزرگسالی همینطور پیش میره؟؟

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا اینقدر بزرگش میکنی .مهربونه

نه من خودم مهر طلب بودم از بچگی دردی که من کشیدم نمیخوام بچمم بکشه حالا من الان دیگه اینطوری نیستم 

نه من خودم مهر طلب بودم از بچگی دردی که من کشیدم نمیخوام بچمم بکشه حالا من الان دیگه اینطوری نیستم

فکر نکنم دوسالگی هنوز مهرطلبی شکل گرفته باشه توش

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

فکر میکنی بچه دوساله باید دست به یقه و دعوایی بشه؟ پسرت فقط مهربونه. پسر منم کسی گریه کنه وسیله رو میده دستش اروم شه اتفاقا من افتخار میکنم به قلب مهربونش با این سن کم 

ذاتا مهربونه .خودتون هم اینجورید؟

منو پدرشم ادمای آروم و مودبیم البته تعریف نمیکنم چیزی که همه میگن هیچوقت با کسی دهن به دهن نمیشیم با هم اصلا دعوا نمیکنیم بچه من از تا حالا دعوا ندیده محبتم بینمون هس نمیدونم ولی حس میکنم این بچه بیش از حد محتاج توجه دیگرانه 😭😭😭

خودتو چرا انقد عذاب میدی بعضی ویژگی هارو عاقلانه بپذیر و سعی کن آسیب نبینه.من این ویژگی بچه مو اسمشو گذاشتم علاقه ی افراطی به بچه ها و بهتره بدونی پسرمن از اول تا امروز که دوازده سالشه همینه،بادوستاش که هست همه چی رو ازیاد میبره،یه همسن خودش صداش کنه تااونجا میدوعه،عاشق اینه مرکز توجه بچه ها باشه منم مثل شما خیلی عصبی بودم و مشاوره رفتم و...اما درنهایت قبولش کردم بچه ی من بادیدن بچه ها به وجد میاد،تو مدرسه خوشحاله وپذیرفتم که این شادی وهیجان وتو خونه نداره فقط باید مراقب باشی آسیب نبینه

اگ بدونم جواب میده حتی شده ماشینمو بفروشم میبرمش ردانشناس

نه بابا اینقدر هزنیه نمیخواد که هقته ای یه جلسه میذارن اونم میتونی ببری پیش کارورز یه دکتر خوب که کمتر میگیرن

روانشناسی نیک رو داخل اینستا فالو کن بعضی وقتا از دوستانشون تخفیف ویژه میذارن اعلام میکنه یا با کارورزهاشون جلسه بردار

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس